Sådan optager du film fra Amazon Prime Video

Er du vild med indholdet fra Amazon Prime Video? Hvad hvis vi fortalte dig, at du nu kan få adgang til alt indholdet, ligegyldigt hvor du er? Download Audials Movie, og kom i gang med at optage gratis indhold fra Amazon Prime Video.
Herunder kan du læse, hvordan du kan komme i gang gennem tre simle trin.

Step 1: Installer og start Audials Movie

Det er superlet at komme i gang med at optage indhold fra Amazon Prime Video med programmet Audials Movie.
Du kan downloade den gratis demoversion og komme i gang helt gratis. Når du downloader programmet, vil de mest populære installationspræferencer allerede være valgt for dig, så hele opsætningen af programmet kommer til at være ganske simpel.

Du skal ikke registrere dig eller oprette en konto, og det er let at afinstallere programmet igen, hvis du ombestemmer dig.
Når du har opsat programmet, trykker du på ”video streaming” og går videre til step 2 i denne guide.

Step 2: Start din optagelse

Nu er du klar til at optage dit favoritindhold fra Prime Video. Klik på ”Amazon video” i Audials og gå herefter ind på streamingtjenesten i din browser. Det anbefales, at du bruger enten Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Find det indhold, du ønsker at optage. Når dette er gjort, starter du blot indholdet, og så vil det automatisk blive optaget gennem Audials Movie softwaren.

Hvis du vil optage i den bedst mulige kvalitet, bør du sørge for, at afspilningsvinduet er i original størrelse. Hvis du ønsker at holde øje med optageprocessen, kan du løbende følge med i Audials ved at klikke på ”Control Window”.

Step 3: Dine optagelser gemmes automatisk

Når din film eller serie er færdig med at afspille, vil optagelsen blive gemt i dit Audials-bibliotek automatisk, du skal derved ikke selv sørge for at arkivere det. Filen vil blive gemt i den filformat, du har valgt under opsætningen af programmet – MP4 er den mest populære filformat.

Når indholdet ligger i dit Audials-bibliotek, kan du afspille det gennem din PC’s afspilningsprogrammer, eller du kan eksportere det til dine mobile enheder. På den måde har du nu gratis indhold, som du kan afspille, selv når du ikke har en internetforbindelse.

Prøv demoen gratis

Det er ganske gratis at prøve Audials Movie. Du kan downloade deres demo og finde ud af, om det er noget for dig. Så snart du har downloadet demoversionen, er du klar til at optage indhold fra Amazon Prime Video.
Bemærk også, at du kan optage indhold fra mange andre populære streamingtjenester.

Derfor skal du se indhold hos Amazon Prime Video

Hvis du endnu ikke har tjekket indholdet hos Amazon Prime Video, bør du uden tvivl give det en chance. Her kan du se nogle populære film og serie som:

  • Twin Peaks
  • The Wire
  • Jack Ryan
  • Hannibal
  • The Sopranos
  • Vikings
  • Orphan Black
  • … og meget andet

Hvis du gerne vil have det bedste indhold i en høj kvalitet, bør du finde det hos Amazon Prime Video.

You may also like...