Anmeldelse af Bitdefender VPN

Vi lever i en verden, der i højere og højere grad er afhængig af internettet og den teknologiske udvikling. Det kommer med en lang række fordele, som vi absolut ikke skal undervurdere, men det kommer desværre også med en række ulemper, som vi har tendens til at se udenom, fordi virkeligheden er mere ubehagelig end uvidenheden.

Heldigvis findes der en gylden middelvej: nemlig Bitdefender. Bitdefender har skabt en VPN, der beskytter dig imod en lang række forskellige farer, som du kan møde på internettet.

Hvis du er interesseret i at beskytte dine enheder og dit eget privatliv, så kan du læse meget mere om Bitdefender VPN lige her, eller du kan læs mere hos producenten, hvor du får alle detaljer og priser med.

Dine fordele

Bitdefender VPN kommer med en lang række fordele, der kan hjælpe dig med at bevare dit online privatliv og beskytte dig mod eventuelle trusler og farer på internettet.

Vær anonym på internettet

De fleste internetbrowsere tilbyder en incognito funktion, men som du måske også har opdaget, så er den ikke 100% incognito. Det kan du dog opnå med Bitdefender VPN.

Når du bruger Bitdefender VPN, så bliver din færden på internettet ikke blot skjult, den bliver helt væk. De har nemlig en lang række servere, der skaber et net, som du blot flyder ind i. Det gør, at din online aktivitet ikke kan spores tilbage til dig.

Sikker trafik på offentlige netværk

De offentlige netværk bliver ofte beskrevet som ”ikke sikre”. Det er dog noget, som størstedelen ignorerer, fordi hvad er det værste der kan ske? Det værste der kan ske, er dog, at der sidder en hacker og kigger på den trafik, der sker på det offentlige netværk, og de bruger denne indgang til at få adgang til dine private informationer.

Med en VPN er det dog ikke muligt, fordi du forbinder dit virtuelle private netværk til enhver af de servere, som Bitdefender tilbyder, hvor din aktivitet bliver krypteret, så der ikke er nogen, der kan få adgang til den.

Adgang til indhold, der er begrænset af din geografiske placering

Når du tilgår internettet, så har vi en ide om, at vi har adgang til hele internettet. Det er dog ikke tilfældet. Du har nemlig kun adgang til den del af internettet, som dine landegrænser tillader dig at have adgang til, hvilket er mest tydeligt, hvis du bruger Netflix. Det danske Netflix har nemlig ikke nødvendigvis betalt for de samme film og serie som det amerikanske Netflix.

Med en VPN undgår du disse restriktioner, fordi du blot kan koble dig på en af de amerikanske servere, og dermed har du adgang til hele deres Netflix bibliotek.

Åben op for billigere rejsepriser

På samme måde har du også nogle gange mulighed for at åbne op for billigere rejsepriser. Det er nemlig ikke sikkert, at priserne på en rejse fra for eksempel Danmark til Spanien er de samme, hvis du kigger via en dansk server og en norsk server. Det giver ikke mening, men det er alligevel sådan det hænger sammen.

Ved at koble dig på forskellige servere i forskellige lande kan du altså måske spare penge på din næste rejse.

You may also like...