Anmeldelse af Norton 360 Antivirus 2021

NortonLifeLock er virksomheden bag Norton 360 Antivirus, og de er en af de ældste og bedste virksomheder, der fremstiller cybersikkerhedssoftware, hvilket tydeligt mærkes i deres software.

Hvis du vil blive klogere på deres nye grundpiller, kan du læse mere her. Vi gennemgår egenskaberne ved Norton 360 Antivirus standard og deluxe pakken, samt hvordan de klarer sig i tests.

Norton 360 Antivirus egenskaber

Norton 360 findes i en standard og i en deluxe version.

Norton 360 Antivirus Standard

Norton 360 Antivirus standard kan kun installeres på én enhed, men den er tilgængeligt for både Windows, Mac, Android og iOS.

Den tilbyder:

 • Real Time beskyttelse, der beskytter dig imod offline virusser, spyware og ransomware.
 • En smart firewall, det holder øje med enhedens kommunikation med andre computere og spærer uautoriseret adgang.
 • En adgangskodeadministrator, der hjælper med at skabe stærke adgangskoder og holde styr på dem, så du kan huske dem. Der er mange store websteder, der bliver angrebet af hackere, og hvis du bruger den samme adgangskode for mange steder, så er dine private data mere udsatte, da de kan få adgang til flere af dine profiler igennem ét angreb.
 • Beskyttelse mod Online trusler i form af en applikation til din browser, der beskytter dine private og finansielle informationer, når du færdes på internettet.
 • 2GB ekstra plads på din cloud, så du har mere plads til at opbevare filer på nettet.
 • Norton Secure VPN, der krypterer din internetforbindelse, så du kan færdes på internettet som komplet anonym, og der ikke er nogen, der har adgang til dine private data.
 • PC sikkerheds webcam, der stopper hackere fra at bruge spyware til at tage billeder igennem dit webcam, uden du ved det.

Norton 360 Antivirus Deluxe

Norton 360 Antivirus Deluxe er en yderligere udvidelse af de to pakker. Den tilbyder det samme som standardpakken, men den kan bruges på op til 5 enheder fremfor standardpakkens ene.

Derudover får du også funktionen ”Forældrekontrol” med i pakken. Denne lader dig – som forældre – begrænse dit barns færden på internettet samt følge med i, hvad de laver.

Dette er foruden den GPS, der bliver lagt i deres telefon, så du kan følge med i, hvad de laver i den ægte verden, og hvad de laver i den online verden.

Sikkerhed

Norton antivirus programmer viser en fremragende præstation på tværs af forskellige tests. Den scorer den perfekte score 6,0 i fem forskellige tests, og den enten overgår eller matcher konkurrenternes performance.

AV-Test har undersøgt MacOS-versionen, der også konsekvent scorede 6,0 i beskyttelse hver gang. Samtlige versioner klarede sig altså langt over branchens gennemsnit, hvilket er en bemærkelsesværdig og misundelsesværdig præstation.

Test selv om din computer har brug for et antivirusprogram ved at tage en antivirus test hos antivirustest.jp.

Ydeevne

Ydeevnen er baseret på, hvor hurtig enheden er, efter antivirusprogrammet er blevet downloadet. Og jo tungere et program er, jo langsommere vil enheden blive.

Til trods for Nortons fremragende præstationer i forhold til sikkerheden, så rammer Norton også perfekte scorer, når det kommer til ydeevne. Ve de fem seneste tests i forhold til AV-komparative præstationsforsøg scorede Norton ”Meget hurtig” i en lang række tests, mens de resterende lå på ”hurtige”.

Også i tests af MacOS versionen scorende Norton en perfekt scorer på 6,0 hver gang, den testes, og den står altså stærkt frem blandt andre programmer på markedet.

Opsummering af fordelene ved Norton 360 Antivirus

Der er mange fordele og gode grunde til, at du bør investere i Norton 360 Antivirus. Du kan få en opsummering af dem her:

 • Perfekt beskyttelse af dine enheder mod Malware: Norton har modtaget perfekte resultater i tests af dens evner til at beskytte din computer på både Windows, Mac og Android.
 • VPN: Norton er en af de få Antivirusprogrammer, der inkluderer en ubegrænset VPN helt gratis i deres pakke, hvis du benytter dig af deres Antivirusprogram.
 • Award vindene forældre kontrol: Norton giver dig kontrol over dine børns færden på internettet – det de kan se, og det de kan downloade.
 • En masse fantastiske bonus funktioner: Norton inkluderer en masse gode funktioner i form af cloud backup på mellem 2GB og 100 GB, en smart firewall, webcam beskyttelse og en password manager, der hjælper dig med at beskytte din private oplysninger ved at give dig gode og stærke passwords, og hjælpe dig med at huske dem.
 • Et løfte om 100% virus beskyttelse: Norton er selvsikre i deres program og deres evner til at beskytte din computer. Hvis der er en virus, de ikke kan fjerne, får du pengene retur.
 • En (næsten) komplet antivirus på ”start” niveau: Norton tilbyder en utroligt billig og meget komplet basic solution. Den beskytter din computer, men inkluderer ikke en VPN.

Du kan finde flere anmeldelser hos Produktzoom.dk.

You may also like...