Anmeldelse af programmet WinZip

Vores verden har i høj hastighed bevæget sig imod en teknologisk hverdag, hvor alt foregår via enheder og internettet. Det har gjort mange ting nemmere, mange ting foregår mere automatisk, men det har også udsat os for en fare i form af at miste vores private oplysninger til hackere, der sælger dem videre til højest bydende.

Selvom hackere ikke er en overvældende fare, som du behøver at gå og bekymre dig om i hverdagen, så er det alligevel en fare, der findes, og som vi skal tage alvorligt. Den er nemlig mere udbredt, end du måske tror.

I virkeligheden bør faren egentligt sammenlignes med indbrudstyve. Det er sjældent og utroligt uheldigt, hvis de lige skulle vælge dit hjem, men i fald det sker, så er det rart at have et sikkerhedssystem. Det samme gælder nemlig dine enheder. Det er sjældent og utroligt uheldigt, men det er rart at have et sikkerhedssystem, hvis det skulle ske. Og det er her, at WinZip kommer ind i billedet.

Hvem er WinZip?

WinZip er en trialware fil arkiv og kompressor, der kan beskytte dine enheder. Uanset om du har macOS, iOS, Windows 10 eller andre windows enheder eller Android, så er du beskyttet med WinZip, og du slipper for at bekymre dig om, om der pludselig er nogen, der har adgang til din computer.

Softwaren er udviklet af WinZip computing, der er eget af Corel Corporation, og der kan skabe arkiver i zip fil format, pakke andre arkivfil formater ud og har en række værktøjer, der hjælper med systemintegrering.

WinZip 1.0 blev udgivet helt tilbage i april 1991, og det har altså været færdigt i mange år, og er siden hen blevet udviklet og forbedret efterhånden som de har hørt hvilke behov deres målgruppe har. Det betyder altså også, at virksomheden har haft lang tid til at sætte sig ind i, hvad det er, som de skal beskytte deres kunder imod, og dermed er programmet udviklet til et punkt, hvor det fanger langt størstedelen af potentielle trusler og angreb.

Winzip kommer med følgende egenskaber:

  • Pakke (oprette) ZIP og Zipx arkivfiler.
  • Pakke BZ2 , LHA , LZH , RAR , ZIP , Zipx, 7Z ud .
  • Afkode B64-, HQX-, UUE- filer.
  • Konfigurerbar Microsoft Windows Shell- integration
  • Direkte skrivning af arkiver til CD / DVD
  • Automatisering af backup job
  • Integreret FTP-upload
  • E-mail-arkiver
  • Understøttelse af ARC og ARJ arkiver, hvis passende eksterne programmer er installeret.

Det er altså en lang række egenskaber, som du får adgang til via et enkelt program, hvilket gør det helt genialt for dig, der ikke har den store viden om IT og beskyttelse af enheder, og til dig, der gerne vil have din computer beskyttet, men ikke vil betale alverden for det.

De mange egenskaber er kommet til WinZip efterhånden som behovet har vist sig. Programmet har nemlig stort set udviklet sig sammen med computere, teknologien og internettet, så de har hele tiden kunne se, hvornår en ny trussel opstod, som de skulle beskytte enheder på tværs af planeten imod.

You may also like...