Sådan finder du underholdning til weekenden

Savner du de gode gamle dage, hvor familien eller vennerne var samlet til et spændende spil til en ordentlig gang hygge. Tiderne har ændret sig meget siden da, og selvom mange stadig holder fast i de gamle traditioner, er meget af det vi kender blevet til teknologi. I 90’erne var det også et stort hit at eje en af de gamle spillemaskiner. Læs med her.

Spil er ofte noget som både store og små holder af. Mange børn kender til spillemaskiner og er vokset op med dem. Måske er du en af dem som ejede en SEGA, Nintendo eller anden salgs spille konsol i 90’erne? Der er sket meget med spillekonsoller siden da, og blandt andet Nintendo som tilbage i tiden lavede de populære Game Boys, som var yderst populære.

Nintendo stammer fra Japan og kan spores rigtigt mange år tilbage og den første velkendte karakter indenfor deres spilleverden hed ’Sheriff’. Spillet stammer helt tilbage fra 1979, og derefter dukkede den velkendte ’Mario’ op.

Nintendo har lavet mange spillekonsoller, og en af de nyere slags er blandt andet en Nintendoswitch.io. Denne Nintendo konsol kan både bruges når man er på farten eller når man sidder hjemme på sit værelse eller i stuen. Hvis Nintendo Switch skal bruges med Tv’et, skal det blot tilsluttes en dockingstation. Denne model indenfor spillekonsoller kan være sjov underholdning for hele familien.

Lørdag aften med masser af spil

Man skal ikke være bange for at udvalget af spil til Nintendo Switch, ikke har noget at byde på, for der findes faktisk et rigtigt stort antal indenfor denne type.

Hvis man gerne vil holde fast i de gamle rutiner, kan man også vælge at spille suduko for eksempel. Dette spil handler om at løse en opgave logisk ved hjælp af tal. Dette spil er elsket af mange og findes ofte i for eksempel aviser eller blade som man kan læse. Du kan læse mere om dette spil på sudoku24.io.

Hvis man gerne vil have spil for hele familien, som kan få tiden til at gå, hvis man for eksempel er ude og rejse eller sidder en weekend i sommerhuset, hvor regnen siler ned, så kan man for eksempel vælge det gode gamle spil, Matador. Dette spil kan tage mange timer, og er rigtig sjovt at spille med familie eller venner.

Hvis man gerne vil se, hvor meget man ved om alverdens ting, så findes der masser af sjove quiz spil på markedet, hvor man rigtigt bliver udfordret. Gæt og grimasser, kan også være med til at give alle deltagere noget at grine af, når der står en og skal forsøge at imitere noget bestemt. Hvis man ikke har mange spil derhjemme, eller nogen spille konsol, kan man også spille med kort. Her er spillet, som hedder 500 også et rigtigt sjovt valg.

Hvis der skal grines ekstra meget, findes der også et spil, som er rigtigt sjovt til en festlig aften med vennerne, hvor man skal sammensætte svar til nogle spørgsmål, hvilket kan resultere i et ordentlig grin.

You may also like...