Avast Battery Saver til Windows

Avast Battery Saver er et unikt værktøj, som er designet til dig der gerne vil spare på din computers batteri-levetid. Processen bag værktøjet fungerer således, at Avast Battery Saver reducerer din computers eksterne og interne belastninger.

Fordele

Her er nogle af de store fordele ved Avast Battery Saver.

 • Levetid

Avast Battery Saver bærer på en masse fordele, som du til hver en tid kan få gavn af.
Indledende, nævnte vi at din computers batterilevetid bliver forlænget. Mere specifikt, snakker vi om at computerens batteri får op til 32 % yderligere levetid. Dette lader sig gøre ved, at Avast Battery Saver går ind og blokerer for alle de strømkilder som er unødvendige for din computer og som kun tærer på batteriet. Her refererer vi tilbage til de eksterne og interne belastninger, som vi nævnte indledningsvist.

 • Processorens arbejde lempes

En vigtig funktion er, at den lemper din processors arbejde. Mange processorer fungerer på den måde, at de konstant yder maksimal styrke. Men Avast Battery Saver har evnen til at registrere unødvendig brug af strøm og processorstyrke, og går derfor automatisk ind og reducerer processorens ydeevne, så den svarer til den pågældende opgave som du er ved at udføre på computeren.

 • Skærmen er den største synder

Mange computerbrugere er ikke klar over hvor meget dens skærm betyder for batteriet. Skærmens lysstyrke tærer rigtig meget på både din computers strøm men også ydeevne. Hvis du er en af dem som glemmer at reducere lysstyrken manuelt på din computer, så vil du uden tvivl have gavn af Avast Battery Saver. Værktøjet går nemlig selv ind og reducerer lysstyrken automatisk eller slukker helt for skærmen, hvis den registrerer at du ikke bruger din computer.

 • Bluetooth, Wi-Fi og harddisk 

Udover batteriet, så er der også andre syndebukke som mange ikke kender til. Bluetooth, Wi-Fi og din harddisk er nogle kilder som sluger batteriet og ydeevnen, og af den grund, fungerer Avast Battery Saver således, at den automatisk deaktiverer de tre syndere, så snart du ikke bruger dem. Dette forlænger batteriets levetid og forbedrer ikke mindst også din computers ydeevne. Hvis din computers ydeevne bliver påvirket af visse kilder som Wi-Fi eller Bluetooth, så bliver din computer betydeligt langsommere. Dens responstid forlænges og dine handlinger på computeren besværliggøres. Læs mere om Avast Antivirus og andre antivirusprogrammer hos Avast.

Download app’en via dette link

Her er systemkravene

Naturligvis er der visse systemkrav, som Avast Battery Saver stiller. De kommer nedenfor:

 • Din computer skal have mindst 256 MB RAM
 • Din computer skal have mindst 200 MB diskplads
 • En standardopløsning på mindst 800 x 600 pixel anbefales til Avast Battery Saver
 • Din computer skal have Windows 10 (Dette gælder ikke Mobile og IoT Core Edition – 32 eller 64-bit).
 • Din computer skal have Windows 8/8.1 (Dette gælder ikke RT og Starter Edition – 32 eller 64-bit).
 • Din computer skal som minimum have Windows 7 SP1 – samtlige Editions gælder (32 eller 64-bit).
 • Din computer skal være Windows-kompatibel med enten Intel Pentium 4, AMD Athlon 64-processorer eller noget endnu stærkere, som understøtter SSE2-instruktioner.
 • For at downloade programmet og modtage løbende opdateringer til Avast Battery Saver, påkræves en internetforbindelse.

You may also like...