RealApps er en sikker gevinst!

Denne artikel sætter dig ind i RealApps.dks funktion som en nyheds – og informationskilde angående apps og styresystemer. Hos RealApps anmeldes og listes de nyeste og mest aktuelle smartphone apps. I denne artikel forsøger vi at redegøre hvorfor hjemmesiden, RealApps, med dens indhold ikke er et sted præget af overflødighed og unødvendigt materiale.

RealApps guider og informerer dig

RealApps er top motiveret for at guide dig bedst muligt i håndteringen af din vandring på App Store, der nogle gange kan forvirre mere end gavne med det kæmpe udvalg af apps. RealApps informerer og anmelder også de forskellige styresystemer og vejleder dig i de apps, der supplerer din smartphones styresystem bedst. Sidst men ikke mindst har de kompetente fagfolk til uddelingen af stjerner til ældre og helt nye apps – stjerner der er nøje uddelt efter appens formåen i at opfylde et bredt spektrum af krav.

Hos RealApps kan du hente al den viden, du har brug for om de forskellige styresystemer. Du kan f.eks. vælge at læse om styresystemets kunnen, som din smartphone eller mobiltelefon anvender. På hjemmesiden finder du en oversigt af beskrivelser samt anmeldelser af styresystemerne Apple iOS, Google Android, BlackBerry OS og ikke mindst Windows 7 Phone. En gevinst at læse og få en sammenligning blandt de forskellige styresystemer. Ikke noget App Store, eller den enhed du installerer apps fra, kan præsentere. Den kan kun præsentere dig for de apps det styresystem, du anvender, kan downloade.

RealApps sammenligner modsat App Store og andre enheder

Eksempelvis kan du hos RealApps se udvalget af apps, et bestemt styresystem specifikt tilbyder. Du får et overblik samt anmeldelse af apps inde for samme kategori. Måske vidste du ikke, at der var et meget lignende alternativt til din foretrukne app til at bestille mad. Måske en, der passer dig og dine behov endnu bedre. Apps, som minder om den søgte App på Appstore, kommer ikke frem nødvendigvis, ved mindre navnet tilfældigvis skulle være meget lig med den ellers anvendte app. Du bliver ikke præsenteret for eventuelt andre muligheder. Du får slet ikke en bedømmelse af lignende apps fra andre styresystemer. Et simpelt bevis på at behovet for RealApps findes.

RealApps kan noget ekstra

RealApps er hjemmesiden for dig, der er interesseret i ny viden og faglige synspunkter inden for de forskellige Apps og deres kategorier. Dig, der ikke vil nøjes med det næstbedste til din smartphone angående underholdning, så vel som de mere praktiske orienterede Apps. De Apps, du benytter i stedet for andre eksisterende genstande som vækkeur eller kalorietæller. De udgiver konstant nyheder og anmeldelser omhandlende appmarkedets tilbud. Du kan finde guides hos RealApps og sågar en ordbog, hvis du er grøn indenfor området. Ord og begreber vil med den blive langt nemmere at forstå. Noget ekstra er hermed tilført Realapps, som ikke er til at hente, hvor folk normalt tror, de kan få al informationen om apps. Der hvor de også installere deres apps, tror de. Vi håber, du finder RealApps lige så informerende og letanvendelig, som vi gør.

You may also like...