ABCsiden.dk: Anmeldelse af genvejen til internettet

Internettet kan til tider virke som en uendelig jungle, som er fuldstændig umulig at finde rundt i – ja, selv Google er ikke meget værd, hvis man ikke lige kender det nøgleord, man skal søge på for at finde den information, man står og har brug for. Det er i disse situationer, at hjemmesider som ABCsiden.dk er guld værd: Her får du adgang til de vigtigste hjemmesider inden for alt lige fra astrologi og horoskop over mad og drikke til tv og lokalaviser. Det store internet holder selvfølgelig aldrig op med at vokse, men kategorierne på ABCsiden.dk er et formidabelt sted at starte, hvis du har brug for at få et overblik over det. Læs mere om udvalgte kategorier og hvordan de kan forbedre din hverdag nedenfor.

Helse og sundhed: Bliv klogere på symptomer, sund kost og ernæring, medicin og meget mere

Har du en ulykke på ferie i udlandet, eller oplever du mystiske symptomer, du aldrig har haft før? Lægehjælp er selvfølgelig det første, du skal søge i disse og lignende situationer, hvilket ingen hjemmeside kan erstatte – men når det så er sagt, kan det hjælpe gevaldigt på nerverne selv at have adgang til troværdige kilder til råd og viden om ens situation. På ABCsiden.dk finder du under kategorien Helse & Sundhed links til helsetjenester i både ind- og udland samt andre hjemmesider med information om: alternative behandlingsmetoder, mental helse, handicap, graviditet og fødsel, døden, krisehjælp, sygehuse i Danmark, tandpleje, andre sygdomme og lidelser og et hav af andre underemner – så du kan læse op og blive klogere på din eller dine nærmestes situation, mens I venter på lægens vurdering.

Shopping: Køb tøj, elektronik og mere på troværdige webshops

Vil du gerne sikre dig, at din digitale shopping-tur foregår risikofrit og hos kvalitetsforhandlere? Så bør du tage et kig på ABCsiden.dk’s kategori Shopping. Denne virtuelle ”handelsgade” er en liste over links til seriøse netbutikker – hvilket vil sige, at siderne skal modtage betaling med kort for at få lov at komme på listen. Kravet om at kunne betale med kreditkort sikrer dig, at du altid kan få dine penge tilbage, hvis noget i processen går galt – og giver dig en shopping-oplevelse, du kan være tryg ved. Ud over andre sikkerhedsforbehold sigter ABCsiden.dk også efter, at en stor del af deres links går til danske webshops – 80%, for at være helt præcis. Resten af netbutikkerne har base i andre skandinaviske lande som Norge og Sverige samt i Tyskland og Storbritannien.

Netradio til enhver smag

Mangler du et overskueligt sted at lytte til radio online? Ja, så har ABCsiden.dk også en løsning på dette problem. Deres afspiller åbner i et nyt, lille vindue, så du nemt kan starte din favoritkanal og lytte til den, imens du surfer rundt på andre hjemmesider i et stort vindue. The Voice, DR, adskillige BBC-kanaler, Radio 100FM – valgmulighederne på ABCsiden.dk er mange, men alligevel så få, at det er til at overskue, når du skal vælge noget at lytte til.

You may also like...