Sådan kan du begynde at tjene på E-sport

E-sport er vokset markant gennem de seneste par år. Udover at spillerne tjener super mange penge på deres kampe, så er der begyndt at komme flere betting muligheder for seerne. En af de spil, hvor der er kommet mange betting muligheder, er ved CSGO. Her kan du læse mere om, hvordan du kan tjene penge på E-sportsturneringer.

Du kan læse mere om CSGO betting på CSGO-betting.io/da.

Forstå spillet

Ligesom at man skal forstå fodbold for at kunne lave kvalificerede bets, så skal man også have en basisk forståelse for, hvordan CSGO foregår.

CSGO står for Counter-Strike: Global Offense. Spillet går ud på, at man spiller som hold, hvilket også er hvorfor, at langt de fleste træner i hold. Hele simpelt, så består spillet af et hold med 5 terrorister og 5 counter-terrorister. Altså er det et hold mod et hold. Man vinder spillet på forskellige måder alt efter, om man spiller som terrorist eller counter-terrorist. Hvis man spiller som terrorist, så skal man enten eliminere det andet hold helt eller plante og sprænge en bombe for at kunne vinde spillet. Hvis man spiller som counter-terrorist, så skal man enten eliminere fjenden eller desarmere den bombe, som de har plantet, inden den når at sprænge.

Hvor lang tid varer en kamp?

En CSGO-kamp består af 30 runder, hvor det hold, som vandt flest runder, vinder hele kampen. Der kan være 3 udkast til hver runde:

  • Bomben sprænger
  • Bombes desarmeres
  • Et hold bliver elimineret

Selvom det lyder voldsomt med 30 runder, så er hver runde ikke særlig lang. Hver runde må maksimalt tage 2 minutter og 40 sekunder. Her er der 10 sekunder til at købe våben og udstyr, 1 minut og 50 sekunder til at plante en bombe eller skyde fjenden. Hvis bomben bliver plantet, så får counter-terroristen 40 ekstra sekunder til at desarmere den.

Efter 15 runder kommer der en halvleg. Efter hver halvleg skifter hver hold funktion. Så hvis de var terrorist i første halvleg, så skifter de til counter-terrorist.

Hvad er et hold bygget op om?

Et hold består er 5 personer, som hver har en forskellig rolle. Hvilket våben man køber, har betydning for, hvilken rolle man ender med i spillet. Der er følgende roller:

  • IGL, som er holdets leder som sørger for kommunikation og strategi
  • AWP, som er holdets sniper
  • Rifler, som kommer helt tæt på fjenden i håb om at kunne eliminere dem
  • Entry fagger, som er personen som kommer først hen til et bestemt sted
  • Suppert, som hjælper de andre med at dræbe modstandere og beskytte dem

Hvordan er CSGO betting?

Ligesom du kan ved andre sportsbegivenheder, så har du mulighed for at tjene penge gennem betting ved e-sport. Du kan lave simple bets på, hvem der vinder og taber hver runde. Du kan også bette på, hvem der får det første kill i spillet. For at kunne lave kvalificerede gæt, så er det vigtigt, at du sætter dig ind i spillet.

You may also like...