Katalog » Pages » Sådan får en virksomhed succes

Udskriv denne side

Sådan får en virksomhed succes

Bookmark and ShareSkrevet den 07-24-2017

Der er mange måder at få succes på med sin virksomhed, men det handler samtidig om, hvordan man gør det. Det er en god idé på forhånd, at have et netværk af mennesker, som er i samme branche, og som man kan samarbejde med. Når man først har en grobund for et netværk, kan det brede sig ud, hvis samarbejdet fungerer med andre virksomheder og kunder. Hvis kunderne og samarbejdspartnerne er tilfredse, vil anbefalinger hurtigt sprede sig rundt til andre kredse. Derudover er det vigtigt, at man selv sørger for at tage kontakt og vise selvstændighed for, at et bredere netværk, der kan hjælpe virksomheden på vej.

 

Gør virksomheden synlig for kunderne

Udover det brede netværk, kan man synliggøre virksomheden via SEO. Det er en forkortelse for Search Engine Optimization, som betyder søgemaskineoptimering. SEO sørger for at din virksomheds hjemmeside kommer frem som noget af det første, hvis man søger på ord, der har forbindelse til virksomheden. På den måde bliver virksomheden mere synlig for potentielle kunder og samarbejdspartnere. Jo flere kunder, der er, desto bedre vil salget også gå. Derudover er det en god idé, at optimere både det tekniske, redaktionelle og det kommunikative, da man derved bliver mere synlig i søgemaskinerne.

 

Få en bedre kunderelation

Det er vigtigt at holde kunderne tilfredse, da det giver mulighed for, at få flere kunder til, og øge salget. Med CRM får du netop dette med i købet. CRM er et telefonsystem, der blandt andet holder styr på både kundedata i flere systemer. Man kan desuden dele kundedata på tværs af kundeservice, salg og marketing, så mere en én person har et overblik over det. Kunderne kan derved hurtigt få en fornemmelse af, at der er styr på tingene i virksomheden, hvilket gør at de ofte kommer tilbage og/eller anbefaler virksomheden til andre. Hvis en medarbejder er på ferie eller er syg, kan man desuden undgå, at den vigtige data går tabt. Med et CRM-system får man også overblik over virksomhedens udvikling i forhold til salg, og kan derved holde styr på, om der er en fremgang eller tilbagegang i salget. 


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Har du brug for mindre teori og mere praktisk arbejde? - Tag en erhvervsuddannelse

  http://www.danskekilder.dk/p/Tag en erhvervsuddannelse
  ...

 2. Tankerne om DanskeKilder.dk

  http://www.danskekilder.dk/p/om-det-danske-linkkatalog-danskekilder
  Hvorfor lave en dansk linkatalog i 2011? Her er tankerne om hvorfor vi mener man kan opnå succes med et dansk linkkatalog. ...

 3. Undgå spyware/adware

  http://www.danskekilder.dk/p/spyware

  Spyware og adware er typer af malware, som bliver mere og mere populære. De har en masse ondsindede funktioner, som de fleste der kender ...