Katalog » Pages » Sådan kan du gøre det bedre på studiet

Udskriv denne side

Sådan kan du gøre det bedre på studiet

Bookmark and ShareSkrevet den 02-16-2018

Her i begyndelsen af februar startede mange nye studerende på deres nye drømmestudie. Det er en glædens dag, når du endelig kommer i gang igen efter en pause væk fra bøgerne. Men det kan samtidig også være lidt angstprovokerende at vende tilbage til skolebænken. Sådan kan det i hvert fald være for mange af dem, der lige har haft et sabbatår og formentlig er lidt ude af træning, når det kommer til det at gå i skole. 


SPONSORERET AF WAOO 


Derfor har vi her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan gøre det bedre på studiet og få den perfekte studietid med gode karakterer og sociale oplevelser.


 


Få styr på det basale


Det første råd her går ud på at få styr på alle de basale ting, der kræves af dig på de fleste studier. 


Her refererer vi til bøger, studievenlig PC og så videre. Hvis du skal klare dig godt på dit studie, så bliver du nødt til at få købt samtlige bøger hvert semester og rent faktisk læse i dem. Det kan være hårdt, men det giver altså pote til slut på semesteret, hvor du skal til eksamen og rent faktisk kan huske læsestoffet. 


Herudover skal du også have en lille studievenlig PC, der er nem at have med i skole og skrive noter på. Desuden bliver du også nødt til at have hurtigt internet derhjemme, så du ikke sidder med problemer under en hjemmeeksamen, hvor nettet sløver dig. Hvis du har brug for fibernet i høj kvalitet, så bør du besøge Waoo i dag


Du har sikkert selv hørt skrækhistorier fra andre, der sad derhjemme og ikke kunne få adgang til eksamensopgaven, da den blev udgivet eller ikke kunne komme online ved deadline. Undgå denne form for unødig stress under eksamen og få internet, som du kan stole på hele døgnet.


 


Få styr på det sociale


En anden ekstrem vigtig del af det at være studerende er det sociale. Du får nemlig en masse nye venner og bekendte, når du begynder på et nyt studie. Her handler det om at få det meste ud af situationen og virkelig nyde det. 


De fleste studerende plejer at være enormt åbne overfor nye venskaber, og det er vigtigt at tage denne del af studielivet seriøst. 


Hvis du finder studiet hårdt og udmattende nogle dage, så er det altid fedt at have andre i samme situation, som du kan tale om det med. De kan nemlig sætte sig ind i præcis hvad, du snakker om. Det er rart. 


Hvis du åbner dig op i forhold til det sociale, vil du samtidig opleve større lyst til at møde op til timer, hvilket kan gøre dig bedre i skolen. Derfor er det sociale så vigtigt for at kunne klare sig bedre.


 


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Har du brug for mindre teori og mere praktisk arbejde? - Tag en erhvervsuddannelse

  http://www.danskekilder.dk/p/Tag en erhvervsuddannelse
  ...

 2. Sådan vælger du det rigtige nytårsforsæt til 2018

  http://www.danskekilder.dk/p/nytaar
  ...

 3. Vis din respekt og klæd dig rigtigt til begravelsen

  http://www.danskekilder.dk/p/-3416

  Mode i dag er et underligt fænomen. I vores iver efter at fremstå frie, klæder vi os mere eller mindre som vi har lyst. Om de mange mulig...