Katalog » Pages » Sådan finder du kærligheden

Udskriv denne side

Sådan finder du kærligheden

Bookmark and ShareSkrevet den 12-27-2017

Er du draget ud på en søgen efter kærligheden? Så er du ligesom de mange andre singler i Danmark, som hver dag søger højt og lavt for at finde den, de skal tilbringe livet sammen med. Der er mange måder at finde kærligheden på og mange måder at møde folk på.


En af de måder, der bliver mere og mere accepteret og almindelig, er via online dating sider. De fleste af disse sider har også apps, hvor du kan swipe folk til højre og venstre. Alle de profiler du ser på sådan en app er næsten altid folk i et fitnesscenter, som viser deres kroppe og muskler frem. Nogle går måske endda så vidt at de viser nogle af de produkter frem, som de indtager, som for eksempel en Quest bar eller en protein shake.


Oftest er det dog på deres instagramprofil at man ser den slags billeder. Så dating er ikke kun begrænset til dating apps, men er også flyttet ud på de mange sociale medier, hvor man alligevel kan se alt det personen deler og skrive med dem.


 


Sådan kommer du på vennelisten


Det er ikke at blive friendzoned der er tale om, men at møde folk online og blive en del af deres personlige netværk på Facebook eller Instagram. Nogle gange kan det dog være lidt grænseoverskridende for folk at blive kontaktet via et socialt medie, da de ikke har dig på vennelisten. Hvordan kommer du så på deres venneliste?


Hvis du lige er flyttet til en ny by og for eksempel er startet på en ny uddannelse, så kan du tage et kig på de nye klassekammerater du har fået og se om der er nogen du gerne vil se lidt oftere til.


Måske bor du ikke så langt fra vedkommende. Måske bor I endda i nogle af de samme studieboliger.


Eller måske er han eller hun også lige flyttet til byen og står og mangler en roommate. Så er det her du kan være galant og tilbyde at dele din lejlighed. Deleøkonomi er jo meget oppe i tiden, så der er ikke nogen der tænker yderligere over nogen bagtanker ved at man bor sammen.


 


Aftaler og telefonitis


Når man bor sammen er det dog godt at få nedfældet en masse regler om hvad man må og ikke må, så man ikke risikerer at såre hinanden. For eksempel skal man gerne passe på hinandens ting og ikke holde fester uden at den anden er indforstået med det.


Man skal også være sikker på hvem der har ret til at smide den anden på gaden, hvis I ender med ikke at kunne holde hinanden ud. Eller hvis han eller hun er kommet til at smadre din telefon og den skal repareres, så skal det ordnes med forsikringen. Her er det også vigtigt at I begge har forsikring, for det kan jo ske for enhver. Der bliver foretaget så utrolig mange reparationer af iPhone så man skulle tro at Apple havde en finger med i reparationsvirksomhederne.


Hvis du er i gang med en chat med en ny frille på Tinder, så gælder det jo om at få telefonen tilbage fra reparation hurtigst muligt inden hun mister interessen igen.


Du skal dog også passe på med ikke at blive så afhængig af din telefon at du helt mister jordforbindelsen. Hvis du bruger mere end tre timer om dagen på din telefon, så bør du komme lidt mere ud og få nogle sunde interesser. Det kræver sin mand eller kvinde i dagens Danmark at holde sig fra sin telefon i en hel dag. Men prøv det for kærlighedens skyld.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Formøbl din arv konstruktivt

  http://www.danskekilder.dk/p/-3415
  Uanset hvordan man vender og drejer det, vil det aldrig være rart at arve, når man ved, at pengene kommer på baggrund af et dødsfald af en a...

 2. Så få penge kan du leve for som digital nomade

  http://www.danskekilder.dk/p/digitalnomade
  ...

 3. 3 tips til at undgå at blive en bridezilla

  http://www.danskekilder.dk/p/bridezilla
  ...