Katalog » Pages » Tankerne om DanskeKilder.dk

Udskriv denne side

Tankerne om DanskeKilder.dk

Bookmark and ShareSkrevet den 05-03-2011
Det seneste års tid har Google udelukket utallige artikelkataloger og linkdatabaser, og de har fornyet deres algoritmer i deres ”Panda opdateringen” for at tilgodese det gode og unikke indhold i Googles ?øverste resultater.

Derfor virker tidspunktet for et dansk linkkatalog umiddelbart som dårlig timing. Men ligesom der stadig er grundlag for gode artikler, gode blogs og websites på internettet er der garanteret også plads til et dansk linkkatalog med høj kvalitet og eftertragtet indhold.

Nøglen til at opnå topplaceringer i søgemaskinerne som almindeligt website er at levere godt og unikt indhold. Og det er naturligvis en udfordring når man kører et linkkatalog hvor det er hjemmesideejerne der sender tekster.

Derfor skal redaktøren af linkkataloget være kritisk over for de links og de data der bliver indsendt.

Man kan ret nemt undersøge om de linkbeskrivelser man indsender er unikke ved at søge p? de indsendte data i søgemaskinerne. Er teksterne ikke unikt skal linket nægtes.

Men det er kun på indsendelsestidspunktet. Efter tilmeldingen kan hjemmesidens ejer jo i realiteten bruge enslydende tekst til andre linkdatabaser eller web 2.0 hjemmesider. Derfor er der flere linkkataloger som har en lang optagelsestid. Det hæver måske kvaliteten, men nedsætter servicen for tager længere tid før linket modtager linkjuice.

Det er her udfordringen ligger. Heldigvis kan man via applikationer konstant tjekke om indhold på linkkataloget er unikt. Dermed kan webmasteren udføre de påkrævede handlinger i forhold til de tekster som genererer duplikeret indhold og man kan samtidig tilbyde en hurtig optagelsesservice.

En sådan handling vil i almindelighed være at suspendere det omtalte link fra linkkataloget og skrive til ejeren at hun skal indsende en ny beskrivelse.

Selvom linkkataloget som udgangspunkt er gratis kan man selvfølgelig godt levere en fin service. Kommer brugerne med ideer til kategorier, skal man være taknemmelig, også selvom man ikke kan gøre alle glade.

Hvis man nødsaget til at afvise eller suspendere et link, skal det selvfølgelig udføres på en serviceminded måde, så hjemmeside ejeren ved at det er en win-win for alle parter når teksten er unik.

Når kravene for unik indhold er fyldt, så vil det have en afsmittende effekt. Dels vil andre hjemmesider tilmelde sig linkkataloget, dels vil man tippe om linkkataloget fra forums og andre sociale medier. Og dermed vil Google se linkkataloget som unikt og kvalitativt, og Google vil give linkkataloget noget værdi og højere placeringer.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. 4 gode råd til dig, der vil starte sin egen virksomhed

  http://www.danskekilder.dk/p/4 gode raad til dig der vil starte sin egen virksomhed
  ...

 2. H for hygge i haven

  http://www.danskekilder.dk/p/h-for-hygge-i-haven
  Hvis du er en af dem, der er i besiddelse af en lækker have og har små børn, men ikke helt har besluttet sig for, hvordan man bedst kan udny...

 3. Den unikke beskrivelse på danskekilder giver bedre linkjuice

  http://www.danskekilder.dk/p/den-unikke-beskrivelse-giver-bedre-linkjuice
  Læs her hvorfor vi mener at unikke beskrivelser i et linkkatalog, er med til at give dig bedre linkjuice til din hjemmeside....