Katalog » Pages » Sådan vælger du det rigtige nytårsforsæt til 2018

Udskriv denne side

Sådan vælger du det rigtige nytårsforsæt til 2018

Bookmark and ShareSkrevet den 01-23-2018

Selvom vi er kommet et par uger ind i det nye år, kan du stadig nå at overveje, hvad der vil være det helt rigtige nytårsforsæt for dig i 2018. Et nytårsforsæt er en svær beslutning, da du både skal vælge et nytårsforsæt, der kan gøre en forskel for dig, uden det bliver urealistisk og du dermed ikke kan følge dit nytårsforsæt.


 


Hvad vil du gerne opnå i 2018?


Første trin til at vælge dit nytårsforsæt, er ved at overveje hvad du gerne vil opnå i 2018. Mange vælger ofte de helt klassiske nytårsforsætter, men det er bedre hvis du bruger lidt tid på at overveje, hvad der kan gøre en stor forskel for dig i 2018.


Det er derfor ofte bedre at gå lidt udenom de helt klassiske nytårsforsætter og i stedet vælge et personligt nytårsforsæt, der kan gøre en stor forskel for dig.


De klassiske nytårsforsætter er fx at opnå vægttab, stoppe med at ryge, motionere mere, drikke mindre alkohol, arbejde mindre osv.


Mens mindre klassiske nytårsforsætter fx kunne være at blive bedre til at sige nej, lære noget nyt, rejse mere osv.


Men nytårsforsætter kan være mange forskellige ting, så det gælder om at vælge noget, som du tror vil gøre noget godt for det nye år.


 


Pas på med upræcise nytårsforsætter


Når du skal vælge dit nytårsforsæt, er det samtidig vigtigt at du sætter klare mål for dig selv. Hvis dit nytårsforsæt fx er at drikke mindre alkohol, kan det hurtigt blive svært at overholde, fordi hvor meget alkohol må du egentlig drikke, for at du overholder dit nytårsforsæt?


Det er derfor bedre at lave et nytårsforsæt, hvor du siger at du max må drikke 3 genstande om ugen eller lignende, da det er nemmere at holde og sætte nogle klare rammer. Hvis du ikke har nogle klare rammer, bliver det nemmere at springe over hvor gærdet er lavest, men det er farligt, da det kan gøre at du ikke overholder dit nytårsforsæt.


Det kan også være du har et nytårsforsæt om at blive gladere for din krop. Der vil det også være en fordel hvis du fx laver det om til at du skal have lavet den botoxbehandling, som du har overvejet længe.


Når dit nytårsforsæt bliver mere præcist, er det langt nemmere at overholde, og du undgår dermed at dit nytårsforsæt ender med at gå i vasken.


 


Hvordan vil du opnå dit nytårsforsæt?


Når du har besluttet dig for et nytårsforsæt kommer vil det næstvigtigste – hvordan vil du opnå dit nytårsforsæt?


Når du skal gøre klar til det nye år, er det nemlig vigtigt, at du har tænkt over hvordan du vil gøre for at opnå dit nytårsforsæt. Hvis du fx gerne vil leve sundere i det nyt år, kan du blandt andet opnå det ved at tage kosttilskud. Der er fx mange der tager et tilskud af fiskeolie for at opretholde den rigtige balance af fedtsyrer. Her er Eye Q Fiskeolie, et af de bedste kosttilskud, som du kan læse mere om ved at klikke her.


Det kan også være dit nytårsforsæt handler om at blive gladere for dit udseende, og så er det vigtigt at du overvejer, hvad der skal gøres for at du bliver tilfreds. Det kan fx være at en hårtransplantation, kan gøre den afgørende forskel for dig.


Hvis du gerne vil stoppe med at ryge, kan det være du får brug for nikotin-tyggegummi for at opnå dit nytårsforsæt.


Hvis du på forhånd overvejer, hvordan du vil overholde dit nytårsforsæt, bliver det langt nemmere at komme i mål end hvis du tager en beslutning om hvad du gerne vil i 2018, uden at tænke over hvordan du gør det muligt.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Tjeklisten til din Jagtrejse

  http://www.danskekilder.dk/p/Tjeklisten til din Jagtrejse
  ...

 2. Har du det rette mobilabonnement til din dating?

  http://www.danskekilder.dk/p/-3588
  ...

 3. 3 vigtige aspekter ved et boligkøb

  http://www.danskekilder.dk/p/3vigtigeaspektervedetboligkob
  ...