Katalog » Pages » Sådan motiverer du dine medarbejdere

Udskriv denne side

Sådan motiverer du dine medarbejdere

Bookmark and ShareSkrevet den 07-25-2017

Jan kigger det meste af tiden bare ind i skærmen. Han holder sig for sig selv, gør sit arbejde, men har ingen kontakt til sine kolleger. Jan virker mest af alt til, at han ikke gider være der. Femten minutter for sent kommer Henrik ind af døren. I løbet af arbejdsdagen får Henrik snakket mere med sine kolleger, og lavet mere kaffe, end faktisk arbejdet. Sådan føles det i hvert fald for Søren, som er chef for virksomheden.

Enhver virksomheds skræk er utilfredse og umotiverede medarbejdere. Hvis medarbejderne er umotiverede kan det spejle sig i arbejdets kvalitet. Det går måske ud over den service, der udøves, og det giver utilfredse kunder. Som chef er der flere ting, Søren kan gøre for at motivere sine medarbejdere.

Det kan du og Søren gøre
Ros og anerkendelse vil opmuntre medarbejderne, og ikke mindst sørge for god stemning.
Det vigtigste her er, at du kun roser, hvis medarbejderen har gjort et godt arbejde. Det kan nemt virke påtaget, hvis du ikke mener det. Løbende feedback motiverer også en medarbejder til at give 110%, da de ser at deres arbejde bliver værdsat.

Mennesker har ikke mindst brug for pauser i løbet af dagen for at kunne yde deres bedste. Pauser kan give et afbræk, som kan resultere i fornyet energi og mere produktivitet.

Nogle medarbejdere føler sig desuden umotiverede, fordi de ikke har nok ansvar. Får medarbejderen ansvar og indflydelse på opgaverne, føler medarbejderen, at han er med til at skabe meningsfulde resultater, og føler sig dermed som en uundværlig del af virksomheden.

Hvis chefen ser, at en medarbejder generelt bare har en negativ adfærd, nedgør andre, eller konstant bruger sin energi på at brokke sig, er det vigtigt at skride ind. Negativ stemning spredes hurtigt, og chefen må derfor bryde ind og fortælle medarbejderen, hvilke signaler han/hun udsender, og hjælpe personen til at få glæde i sit arbejde.

Professionelle omgivelser kan skabe motivation for medarbejderne
Skal din virksomhed eksempelvis afholde konference i København .Med dets centrale beliggenhed i København, et inspirerende og sundt køkken, gratis Wi-Fi, og gratis træning på mødedagen sætter Charlottehaven de perfekte rammer for din kommende konference, som med garanti vil motivere dine medarbejdere. Her vil dine medarbejdere blive mødt af smukke udendørsarealer og professionelle konferencelokaler. Charlottehavens mange muligheder vil uden tvivl inspirere dine medarbejdere til at smøre ærmerne op.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Sådan finder du kærligheden

  http://www.danskekilder.dk/p/saadanfinderdukaerligheden
  ...

 2. Sådan går du foråret i møde med mere overskud

  http://www.danskekilder.dk/p/gaaforaaretimoede
  ...

 3. Tankerne om DanskeKilder.dk

  http://www.danskekilder.dk/p/om-det-danske-linkkatalog-danskekilder
  Hvorfor lave en dansk linkatalog i 2011? Her er tankerne om hvorfor vi mener man kan opnå succes med et dansk linkkatalog. ...