Katalog » Pages » Så populært var internethandel blandt danskerne i 2017

Udskriv denne side

Så populært var internethandel blandt danskerne i 2017

Bookmark and ShareSkrevet den 01-19-2018

Flere og flere danskere handler på nettet, og det er der en god grund til: det er nemt! E-handel buldrer stadig frem med en årlig vækst, der de sidste fem år har ligget stabilt på 10-15 procent. Men hvad køber danskerne på nettet? Og hvad er vigtigt, når vi vælger en webshop? Vi giver dig det fulde overblik i denne artikel.


Hvis du driver din egen webshop, kan du med fordel læse videre og blive meget klogere på, hvad der er vigtigt for danskerne, når de handler online. Så har du potentielt mulighed for at gøre netop din webshop meget mere attraktiv for danskerne.


Det vil danskerne have!


Danskerne er bestemt ikke ligeglad med, hvad en webshop har at tilbyde udover produkter. Der er nemlig en lang række ting, som vi vægter højt, når vi skal handle på nettet.


Danskerne vil have varen i hænderne allerede dagen efter. Derfor bliver samme dags-levering også mere populært i fremtiden, hvor det i dag tager 1-3 dage, hvis man vælger PostNord, GLS eller UPS. Hvis du har en webshop, kan du altså gøre klogt i at prioritere hurtig levering, da det er det, som kunderne vil have. De gider ikke vente unødigt lang tid på deres varer, for ellers kan de jo ligeså godt tage ud og købe dem i butikkerne, ikke?


Over halvdelen af trafikken kommer fra mobilen


Over 50 procent af al webtrafik kommer i dag fra mobilen, og det forventes at mere end halvdelen af alle Google-søgninger kommer fra tale- eller billedsøgninger. Der sker en støt udvikling inden for dette felt, som betyder, at du altid skal holde dig ajour med de nyeste trends og tendenser, så du kan drive trafik ind på din side.


Det køberne dansker mest af på nettet


Det er stort set alle befolkningsgrupper, der køber ting på nettet, og derfor er det også vidt forskellige ting, der bliver købt. Der er dog nogle helt klare adfærdsmønstre, der kan være med til at karakterisere danskerne indkøbsvaner på nettet.


En af de absolut mest handlede produktkategorier indenfor onlinehandel er biografbilletter samt billetter til koncerter og teaterforestillinger. Dernæst køber vi i høj grad tøj og sportsbeklædning samt rejseprodukter som eksempelvis flybilletter på nettet. Det er naturligvis vigtigt at have in mente, at netop brancher som disse har automatiseret deres procedurer, hvor eksempelvis flybilletter stort set kun kan købes online. Det betyder derfor også, at en stor andel af danskerne vælger at købe netop disse ting på nettet.


Udvikling i markedet


Der er over de seneste år set en stigning i andelen af forbrugere, der køber musik, film, medicin og dagligvarer på nettet. Særligt markedet for dagligvarer har over de sidste par år udviklet sig meget med nye og store udbydere, der leverer dagligvarer direkte til døren.


Der er fortsat ikke mange folk, der køber ting såsom dæk til bilen online. Salget af bildele online vil dog muligvis komme til at vækste i fremtiden, da priserne er særligt fordelagtige. Særlig webshops, som sælger eksempelvis vinterdæk, har potentiale til at blive en af de helt store spillere i fremtiden, da vi fortsat udforsker vores mange muligheder for at handle online.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. 3 tips til at undgå at blive en bridezilla

  http://www.danskekilder.dk/p/bridezilla
  ...

 2. Billigt webhotel til private

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-webhoteller
  Find et billigt webhotel her på siden. Vi har listet de bedste danske discount webhoteller i Danmark. ...

 3. Vil du gerne være kostvejleder?

  http://www.danskekilder.dk/p/Vildugernevaerekostvejleder
  ...