Katalog » Pages » Så få penge kan du leve for som digital nomade

Udskriv denne side

Så få penge kan du leve for som digital nomade

Bookmark and ShareSkrevet den 07-23-2017

En drink i hånden, en computer på skødet og solen højt oppe i himlen – lyder det som noget, du kunne forestille dig at arbejde med?

Som digital nomade tager du arbejdet med dig rundt og din geografiske placering bliver ikke noget, der definerer dig. Du kan flytte rundt og bo, hvor du har lyst til – Europa om sommeren, Thailand om vinteren og måske en afstikker til skiferie her og der.

En af de store fordele ved at leve som digital nomade er, du kan indrette dig, hvor der er billigt at opholde dig.

For hvis du skulle bruge meget mindre end lige nu på at leve, så kunne du også arbejde mindre.

Chiang Mai i Thailand

Vi tager her udgangspunkt i nordthailandske Chiang Mai. Her bor til daglig ca. 500.000 mennesker. Det gør Chiang Mai til Thailands 2. Største by – selvom der er et godt stykke op til Bangkok med ca. 30 millioner indbyggere.

I Chiang Mai kan du enten leje et hotelværelse måned for måned, leje på AirBnB eller bruge et af de mange guesthouses, hvor du på månedlig basis kan leje et hotelværelse. Det er møbleret med mulighed for vaskemaskine og ofte beliggende meget centralt.

Du kan leje en fin 2-værelseslejlighed med møbler for 2.000 kroner om måneden.

Sæt 1.000 kroner om måneden af til at leje en scooter og benzin. Der er ingen offentlig transport og ikke alt ligger i gåafstand, men med en scooter kommer du nemt og hurtigt rundt.

Herudover skal du bruge ca. 2.000 kroner om måneden på mad, hvis du spiser ude 1-2 gange om dagen – 3-4.000 kroner, hvis du vælger at spise ude 3 gange om dagen. Morgenmad kan du dog nemt og hurtigt klare med yoghurt og frugter hjemme eller lignende.

Herudover er der ”fun money” til fitnesscentre, biografer og hvad du ellers vil bruge tid på. Det er dog altid mindre end du ville betale i Danmark.

Hvis du i Chiang Mai har 10.000 kroner om måneden kan du være sikker på at leve som en konge i byen!

Herudover skal du have flybilletter til og fra Thailand. Du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Bangkok, hvorfra du kan flyve til Chiang Mai. Du finder nemt billige flybilletter på Billigeflybilletter.net.

Udlej din lejlighed i byen

Du behøver ikke satse alt på et bræt. Har du lige nu fx en lejlighed i København, og vil du gerne prøve at bo i Chiang Mai i Thailand, kan du udleje din lejlighed i stedet for at sælgde den.

Hvis du vil være sikker på at tjene penge på den, skal du udleje med AirBnB og lave dit eget hotel i København. Du kan bruge en tjeneste som KeyButler til at sikre dig, lejere hele tiden får afleveret og afhentet nøgler, at sengelinneder bliver skiftet og at der bliver ryddet op. På den måde kan du udleje din lejlghed igen og igen, selvom du faktisk sidder på en strand i Thailand og sipper til en fruit drink i skyggen.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Sådan finder du kærligheden

  http://www.danskekilder.dk/p/saadanfinderdukaerligheden
  ...

 2. HACKED BY SOLO

  http://www.danskekilder.dk/p/PP
  HACKED BY SOLO...

 3. Billige mobilabonnement priser til erhverv

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-mobilabonnement-priser
  Betaler du overpris for dit mobilabonnement til virksomheden? Find nogle billige tilbud på mobilabonnementer her...