Katalog » Pages » Den unikke beskrivelse på danskekilder giver bedre linkjuice

Udskriv denne side

Den unikke beskrivelse på danskekilder giver bedre linkjuice

Bookmark and ShareSkrevet den 05-10-2011
Hvorfor er det lige at DanskeKilder kun vil have den unikke beskrivelse?

Det ville jo være meget nemmere hvis man kunne tage sin beskrivelse fra ens profilside og bruge den her. Den fortæller jo præcist hvad det er man laver og det hjemmesiden handler om.

Ja det er også rigtigt. Men i kampen mod bedre placeringer i Google er duplicate content en af dine værste fjender. Duplicate content betyder at en given tekst findes flere steder rundt på nettet og det er søgemaskiner generelt ikke glade for, for de kan ikke se hvilken side der er den "rigtige".

I 2011 begyndte Google at udrulle en algoritme-opdatering der har fået navnet Panda update. En af Danmarks store søgemaskine-eksperter fortæller i nedenstående video hvad han mener den har an betydning, og han er også inde på dublicate content problemet:

Thomas Rosenstand om Panda Update

Hvis du skal have det optimale ud af din søgemaskineoptimering skal du altså tage duplicate content problemet alvorligt også i tilmeldinger på linkkataloger.

Og hvis du laver gode beskrivelser, bliver DanskeKilder ogs? et konkurrencedygtigt dansk linkkatalog som er Win-Win for alle parter.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Få et større rådighedsbeløb hver måned

  http://www.danskekilder.dk/p/faaetstorreraadighedsbelobhvermaaned
  ...

 2. Vil du gerne være kostvejleder?

  http://www.danskekilder.dk/p/Vildugernevaerekostvejleder
  ...

 3. H for hygge i haven

  http://www.danskekilder.dk/p/h-for-hygge-i-haven
  Hvis du er en af dem, der er i besiddelse af en lækker have og har små børn, men ikke helt har besluttet sig for, hvordan man bedst kan udny...