Katalog » Pages » 3 tips til at undgå at blive en bridezilla

Udskriv denne side

3 tips til at undgå at blive en bridezilla

Bookmark and ShareSkrevet den 07-25-2017

Det kan være svært ikke at miste besindelsen, når man skal planlægge bryllup. Skal der være mange eller få gæster? Skal selve brylluppet være low key eller a la de store Hollywoodstjerners bryllupper? Hvor skal brylluppet holdes? Skal bryllupskjolen være simpel eller med masser af tyl? Hvilken musik skal der spilles til festen? Der er mange ting at tage i betragtning, som man umiddelbart ikke tænker over, når man sidder til et andet bryllup.

1:  Send bryllupsinvitationer ud

Når i har fået styr på datoen for brylluppet, og hvor mange, der skal med, kan i begynde at sende bryllupsinvitationerne ud. Først skal i dog lige blive enige om, hvordan invitationerne skal se ud. Flere og flere i Danmark begynder at efterligne den amerikanske tradition med ’save the date’ kort, hvor man gør lidt ekstra ud af invitationerne. Hvis man går meget op i det, skal man både tænke over kortets form og udseende, skrift og stil. Når der er gjort lidt ekstra ud af bryllupsinvitationerne, bliver gæsterne som regel også mere spændte på, hvordan vielsen og festen vil komme til at foregå.

2:  Planlæg i fællesskab og undersøg mulighederne grundigt

Det er vigtigt at begge parter er enige om, hvordan brylluppet skal foregå. Hvis den ene vil giftes på rådhuset, men den anden vil giftes i en kirke, må man finde på et kompromis. Det er ikke kun brudens store dag, men også gommens, selvom det oftest er bruden, der gerne vil planlægge det til punkt og prikke. Derudover er det en god idé, at undersøge de forskellige muligheder grundigt, for at få det bedste og billigste. Man kan bl.a. kigge på blogs, artikler og i bøger, for at finde inspiration.

3:  Få styr på bryllupsmenuen

Noget af det gæsterne glæder sig allermest til, når de skal til bryllup, er selvfølgelig maden. Det er derfor vigtigt, at få sammensat en bryllupsmenu, der er lidt ekstravagant, og samtidig tager hensyn til de forskellige gæster. Hvis i ikke har nogen idé om, hvordan en bryllupsmenu kan se ud, kan i hente inspiration blogs, Pinterest eller måske spørge andre, som selv har holdt et bryllup. 


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Hvilken sport skal du dyrke?

  http://www.danskekilder.dk/p/Hvilkensportskaldudyrke
  ...

 2. Sådan kan du gøre det bedre på studiet

  http://www.danskekilder.dk/p/saadankandugoredetbedrepaastudiet
  ...

 3. 3 tips til optimering af din virksomhed

  http://www.danskekilder.dk/p/3-tips-til-optimering-af-din-virksomhed
  ...