Katalog » Pages » Billigt webhotel til private

Udskriv denne side

Billigt webhotel til private

Bookmark and ShareSkrevet den 09-03-2012
Om dit webhotel koster 5 kr, 10 kr eller 50 kr om måneden bør i princippet være ligegyldigt for dig. Når du vælger webhotel er det en tillidssag - en tillidssag om at din leverandør gør alt hvad der overhovedet er muligt for at opnå hurtige svar på supporthenvendelser og oppetid på din hosting tæt på 100%.

Det siger nok sig selv at dette ikke er muligt at have hurtige svartider på support altid og være oppe al tid. Der kan ske fejl i systemer, påvirkninger udefra eller meget andet, som gør at intentionerne ikke kan indfris.

Og det er her tilliden kommer ind i billedet. For dit webhotel skal være i stand til at magte disse opgaver, og jo mere kritisk din online forretning er jo vigtigere er det for dig.

Her under har vi listet nogle webhoteller som gør det godt.

Meebox


Meebox er den nye dreng i klassen. Det et webhotel firma der på rekordtid er blevet meget populær. De har bl.a. via deres engagement p? sociale medier som Twitter, været med til at sætte nye standarder for danske webhotellers tilgængelig. Meebox har også? haft nogle udfordringer - men det har blot hjulpet dem med at få hår på brystet, og leverer et ganske udmærket webhotel produkt til en meget konkurrencedygtig pris.

Meebox har et stort kontrolpanel med masser af konfigurationsmuligheder og 1-click applikationer.


UnoEuro


UnoEuro har også vist at supportens tilgængelighed og ikke mindst supporterens kompetence er måden at blive populær hos kunderne. UnoEuros produkt er ikke til at tage fejl af. Det er et godt og solidt webhotel til en meget fornuftig pris. De har gennemtænkt deres infrastruktur til mindste detalje som sikre dig at få ting kan gå galt. Dermed er der altid en meget høj oppetid hos UnoEuro. Nok Danmarks bedste webhotel til pengene.


Surftown


Surftown har efterhånden en del år på bagen og er et meget erfarent webhotel. De tilbyder både webhoteller til private og erhverv. Prisforskellen mellem et privat og erhverv webhotel er relativt stor, men det er der også på serviceniveauet og det kan være godt givet ud den dag du støder på problemer.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Så få penge kan du leve for som digital nomade

  http://www.danskekilder.dk/p/digitalnomade
  ...

 2. Saadan skaber du motivation som arbejdsloes

  http://www.danskekilder.dk/p/Saadanskaberdumotivationsomarbejdsloes
  ...

 3. Billige mobilabonnement priser til erhverv

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-mobilabonnement-priser
  Betaler du overpris for dit mobilabonnement til virksomheden? Find nogle billige tilbud på mobilabonnementer her...