Katalog » Pages » Vil du gerne være kostvejleder?

Udskriv denne side

Vil du gerne være kostvejleder?

Bookmark and ShareSkrevet den 11-29-2017

Som kostvejleder skal man beskæftige sig med mad hver eneste dag på den ene eller den anden måde. Ofte skal man snakke med sine klienter om deres kost og måske lave en kostplan til klienten; en kostplan, der tager udgangspunkt i klientens ønsker, mål og tidligere kost.

Nogle gange skal man lave mad med eller måske til sine klienter, så de kan lære nogle nye opskrifter at kende og måske også nogle nye smage. Nogle gange gælder det om at udfordre lidt – ud fra klientens formåen og ønsker naturligvis. Som kostvejleder handler det meget om at tage udgangspunkt i den enkelte; standardiserede kostplaner kan de færreste bruge til noget. Livsstil er ikke noget, man bare sådan lige ændrer på; det kan være svært, og derfor er det vigtigt, at det er med udgangspunkt i én selv, så ændringerne ikke bliver for voldsomme. Det er vigtig viden for en kostvejleder. 

Som kostvejleder har man typisk en stor glæde ved mad, hvilket for mange også inkluderer at udvikle nye opskrifter. For eksempel kan man synes, at det er spændende at lege med, hvordan man kan skære ned på energien i kage, eller hvordan man kan få flere grøntsager med i aftensmaden. Man vil typisk synes, at det er sjovt at forbedre opskrifter enten til eget brug, til at kunne dele ud til sine klienter eller måske til brug i en kogebog. Der er efterhånden mange, der udgiver deres egen kogebog om sund mad, så hvis du er god til at lave opskrifter, som andre gider at spise, så var det da en mulighed – måske især hvis du kan komme på et nyt koncept, så det ikke bare bliver ligesom alle de andre.Kontoret til dig som selvstændig kostvejleder<

Som kostvejleder behøver du ikke at finde et arbejde i en allerede etableret virksomhed, for du kan også blive selvstændig. Som selvstændig skaber du dit eget job, ligesom du ønsker det – og så skal du bare have dig nogle klienter.

I den forbindelse skal du lige huske at tænke på, hvor du vil holde dine konsultationer henne: Har du et sted, hvor du kan være, som ikke er din egen stue eller noget lignende. Det skal jo gerne se bare lidt professionelt ud.

Hvis du ikke allerede har et sted, kan du overveje, om du skulle prøve et kontorhotel. På et kontorhotel kan du nemlig leje dig ind og få dit eget kontor, hvor du kan arbejde, og hvor du kan mødes med dine klienter.

Det vil se meget professionelt ud. Det er vigtigt at udstråle professionalitet, for ellers finder dine kunder bare en anden kostvejleder. Det er formentlig ikke nok, at du er vildt dygtig til dit arbejde; dine omgivelser skal også gerne vise det. 

Hvis kontorhoteller er noget, der har vagt din interesse, så er der her et link til kontorhotel.eu.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. H for hygge i haven

  http://www.danskekilder.dk/p/h-for-hygge-i-haven
  Hvis du er en af dem, der er i besiddelse af en lækker have og har små børn, men ikke helt har besluttet sig for, hvordan man bedst kan udny...

 2. Så få penge kan du leve for som digital nomade

  http://www.danskekilder.dk/p/digitalnomade
  ...

 3. Saadan finder du de perfekte julegaver

  http://www.danskekilder.dk/p/oscar
  ...