Katalog » Pages » Tjeklisten til din Jagtrejse

Udskriv denne side

Tjeklisten til din Jagtrejse

Bookmark and ShareSkrevet den 06-23-2017

Det er blevet ekstremt populært at tage på jagtture rundt omkring i Europa – og verden for den sags skyld. En jagttur uden for landets grænser byder på masser af oplevelser og dyr, som der ikke findes i Danmark. Men med en travl hverdag kan det være svært at få en overblik. Læs videre og du kan få tjeklisten til jagtrejsen.  

Søg Inspiration

Der er efterhånden mange steder du kan tage hen på jagt, afhængig af hvad man er til og villig til at betale. Der findes de helt store jagtture til lande uden for det Europæiske kontinent, hvor der er store chancer for at komme hjem med en af de helt store trofæer. Derimod findes der også masser af jagtture i Europa, både til Østeuropa og Skandinavien. Alle steder byder altid på storslået natur, gode oplevelser og masser af frisk luft. Der er mange former for jagtrejser – det handler bare om at finde ud af hvad man er til. Derfor er det en rigtig god idé at søge inspiration. På den måde bliver du mere afklaret over hvad du gerne vil.  

Ordne dit grej

Et essentielt punkt når du skal på jagt, men selvom du har masser af jagtrutine så tjek altid udstyret en ekstra gang. Det er virkelig kedeligt hvis du har rejst langt for at finde ud, du har glemt noget vigtig eller der noget som ikke fungerer. Afhængig af hvor din jagtrejse går hen og hvad du skal jage, så sørg for at dit gevær eller riffel er renset, pudset og der er nok patroner. Det er altid en god idé at tjekke med stedet hvor du skal på jagt – det kan være de har nogle særlige regler.

Husk også den rigtige påklædning. Det gamle udtryk ”der ikke noget hedder dårligt vejr, men forkert påklædning” er meget passende til en jagtrejse. Hvis du skal et lidt køligere sted, så pak varmt tøj – og omvendt. Der er ikke noget værre end at have den forkerte påklædning med, så du bliver irriteret og resulterer i en dårlig tur.  

Desuden, hvis du er en af dem som har en hund med på jagten, så er det også vigtig at sørge at du de ting den har brug for er med og købt. Har du en god nok snor og halsbånd, er der et hundetæppe eller et varmeklæde hvis den har været i noget koldt vand og har du nok hundefoder til jagtturen. Alt sammen vigtige ting at huske så du får det optimalt på jagten.

Sikre huset

Iden du tager afsted på jagt er det vigtigt at sikre huset ordentlig, så der ikke kommer ubudne gæster, mens du er væk. Der er flere foranstaltninger du kan foretage dig, inden du tager på jagt.

En af mulighederne for at sikre huset er at spørge ens naboer om de vil holde øje med om der sker noget usædvanligt, mens du er væk. Nabohjælp er et godt redskab til at forebygge indbrud og fint alternativ til dyre alarmer. Ved at dine naboer holde øje med mistænkelige begivenheder omkring dit hus kan et eventuel indbrud hurtigt blive afværget.

I et hus er der altid masser af værdier som kan friste tyvene, især hvis det ligger fremme. Det er alt fra tablets til ure. Derfor er en god idé at flytte ens kostbare værdier væk fra vinduer, så de ikke vil være synlige.

Inden afrejsen er det en god ide at gå en runde omkring huset for at sikre der ikke er noget, som vil hjælpe tyvene med deres indbrud. Du er måske en af dem der har en nøgle gemt under potteplanten eller har en nøgleskjuler, i tilfælde du skulle have glemt din nøgle, så er det vigtig at sørge for at nøglen ikke ligger udenfor. Det vil give indbrudstyvene frit spil og du vil måske få problemer med få forsikringen til at dække, hvis der ikke er synlige tegn på indbrud. Det samme gør sig gældende med værktøjer og andre former for remedier der kan hjælpe indbrudstyvene. Du har måske ordnet tagrender eller noget andet ved huset hvor du har haft brug for en stige. Den er vigtig at sætte ind, så tyvene ikke kan komme op på 1.salen og bryde ind den vej.

 

Nå huset er sikret og grejet er i orden, så er der ikke noget i vejen for at du kan få en kanon jagtoplevelse. 


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Sdan kan du gre det bedre p studiet

  http://www.danskekilder.dk/p/saadankandugoredetbedrepaastudiet
  ...

 2. Vis din respekt og kld dig rigtigt til begravelsen

  http://www.danskekilder.dk/p/-3416

  Mode i dag er et underligt fnomen. I vores iver efter at fremst frie, klder vi os mere eller mindre som vi har lyst. Om de mange mulig...

 3. Sdan fr du et bedre indeklima med varmegenvinding

  http://www.danskekilder.dk/p/Saadan-faar-du-et-bedre-indeklima-med-varmegenvinding
  Ved at genbruge eksisterende varme i din bolig kan du bde spare penge p din varmeregning og samtidigt f et bedre indeklima.....