Katalog » Pages » Overvejer du at udskifte den gamle bolig med en ny?

Udskriv denne side

Overvejer du at udskifte den gamle bolig med en ny?

Bookmark and ShareSkrevet den 07-17-2018
Det er en stor beslutning at sælge sin bolig, og det er en endnu større beslutning at vælge sin nye bolig. Det kræver grundig overvejelse i forhold til nutidige og fremtidige behov. Derfor bringer vi her gode råd i forbindelse med salget af den gamle bolig og gode råd til købet af en ny bolig.

Salg af den gamle bolig


Når man skal sælge sin gamle bolig, kræver det, at man har styr på en masse regler inden for køb og salg, at man har viden i forhold til andre boligers pris af samme størrelse, og meget andet. De færreste danskere har styr på alt, når det kommer til enten køb eller salg. Derfor er det en god idé at konsultere en ejendomsmægler, eventuelt fra boligtilbolig.dk.
En ejendomsmægler ved, hvad det kræver at sælge en bolig. Han har viden i forhold til fremvisning af boligen, i forhold til billeder samt hvilke ord og sætninger i annoncen, der vil fange en mulig køber. Ydermere kender han til andre boliger i området samt deres stand og pris. Det er fornuftigt med faglig hjælp, når man skal sælge bolig, for at et salg går bedst muligt.

Køb af ny bolig


En ejendomsmægler kan også hjælpe med køb af den nye bolig. Har man særlige krav eller præferencer til en ny bolig, vil han tage hensyn til dette, når han udvælger forskellige boliger, som man skal se. Som oftest fremviser ejendomsmægleren flere boliger, for at man har noget at vælge mellem. Dermed kan man selv vurdere fordele og ulemper i forhold til de forskellige boliger, man ser. Når man køber en ny bolig, skal man ikke kun tænke nutidige behov ind, men også fremtidige. Har man planer om børn, skal der være plads til dette. Ønsker man hund eller andre dyr, skal bolig og have være beregnet til dette. Ydermere er en stor have ideel, hvis man ønsker børn, for at de kan have et udendørs sted at lege.
Det er vigtigt at tænke på sine forskellige behov, men udover egne behov, kan man med fordel tænke familie og venners behov ind. Det kan man gøre, for at hjemmet bliver et mere indbydende sted for alle. For at et hjem er indbydende for små børn, er det vigtigt at der ingen skarpe kanter er. Ydermere bør der være børnelåge for trappen, så en baby ikke kan komme uheldigt til skade ved nysgerrigt at kravle op. For at ældre mennesker og gangbesværede vil finde et hjem indbydende, skal der være plads til, at de kan bevæge sig rundt i hjemmet. Mange hjem har smalle gange og en lille entre, hvor det kan være svært at manøvre rundt med for eksempel rollator eller elektrisk kørestol. Det er ting som disse, man bør have med i overvejelserne, når man går på jagt efter sit nye hjem.

Indretning


Når man har valgt den bolig, som skal danne rammerne for sit nye hjem, kan man begynde indretningen. Det kræver tid at falde til i en ny bolig, men første skridt på vejen er at gøre boligen til et hjem. Det kan man gøre ved personlig indretning, som passer lige til den personlige stil. Mangler man gode råd til indretning, kan man med fordel læse forskellige boligblogs som dvc-vinduer.dk, som bringer forskellige bud på indretning. Ud fra dette kan man udforske lige netop den stil, man finder mest behagelig.

Det kræver grundig overvejelse at sælge sin gamle bolig og købe en ny, hvor det er vigtigt at indtænke både nutidige og fremtidige behov. Derfor bør man konsultere med en ejendomsmægler, for at opnå et fagligt overblik. Når man har valgt sin bolig og skal til at indrette den, kan man med fordel gøre det selv med inspiration fra boligblogs. God boligjagt!


Bookmark and Share
Flere sider

 1. 3 ting der er blevet lettere med internettet

  http://www.danskekilder.dk/p/3 ting der er blevet lettere med internettet
  ...

 2. 4 gode råd til dig, der vil starte sin egen virksomhed

  http://www.danskekilder.dk/p/4 gode raad til dig der vil starte sin egen virksomhed
  ...

 3. Sådan kan du gøre det bedre på studiet

  http://www.danskekilder.dk/p/saadankandugoredetbedrepaastudiet
  ...