Katalog » Pages » Inspiration til planlægning af hyggelig vinterferie

Udskriv denne side

Inspiration til planlægning af hyggelig vinterferie

Bookmark and ShareSkrevet den 08-01-2017

Står din kalender stadig tom, og er du i tvivl om, hvordan din næste vinterferie skal tilbringes? For nogle er vinterferien den ferie, der giver rig mulighed for at ses med familie eller venner og koble helt fra. Andre bruger dagene udenfor for hjemmets rammer. Inden du beslutter dig, for hvad du ønsker at lave i din ferie, bør du selvfølgelig sørge for at bestemme dig for, hvor meget tid du ønsker at bruge på planlægningen.

Læs videre, og du vil du få et par tips og noget inspiration til, hvor du kan tilbringe din vinterferie.

Hygge hjemme i Danmark
Selvom det danske vintervejr ofte giver en lysten til at lægge sig under dynen, og tage en ekstra lur, så er der alligevel rig mulighed for at udnytte fridagene på en anden måde. Find nogle spændende bageopskrifter i bagebogen, som du måske havde gemt væk, og udforsk dine evner i køkkenet.
Er der nogle venner du ikke har i længere tid? Så kan en idé kan være at invitere hjem til brætspil og lange snakke over en kop varm te.

Har du ikke lyst til at sidde hjemme eller ikke har tiden til længere planlægning, så er en tur i sommerhus ideel. Et par dage i et sommerhus ved f.eks. den Jydske Vestkyst kan danne rammerne for en hyggelig miniferie, hvor du i ro og mag kan få tanket ny energi til hverdagen. En tur i sommerhus kræver nemlig ikke meget planlægning, men man kommer alligevel lidt væk fra de hjemlige rammer. Vind og blæst er en del af charmen, der bidrager til den hyggelige atmosfære, når man om aftenen sidder foran pejsen med sine nærmeste og hygger sig.

Grib muligheden og tag på ferie
Der er rigtig mange, som i dag vælger at tage på ferie til udlandet i vinterferien. Det er oplagt, hvis du har brug at koble helt fra og lyst til at samle nye oplevelser og indtryk, som du kan dele med familie eller venner. Der er et væld af muligheder. Nogle forsøger at undgå det danske vintervejr fyldt med slud og regn, og tager på en afbudsrejse, for at nyde solens stråler. En anden mulighed, der også er særlig populær i vinterferien er skiferie. At stå på ski er for mennesker i alle aldre. Dagene vil gå med ski og sjov, og aftenerne vil være præget af hygge og god stemning. Skiferie er for dig som er rutineret, men selvfølgelig også nybegynderen, som aldrig har stået på ski før. En spændende og oplagt destination for skiferie er Norge. Det ligger tæt på, og du kan være sikker på, at skibakkerne og vejret i sæsonen, er lige som det skal være. Du får rig mulighed for at afprøve dine færdigheder og samtidig få en spændende oplevelse. norge skiferie
Uanset hvordan du vælger at tilbringe din vinterferie, er det vigtigste, at du nyder den i fulde drag.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. 3 tips til at undgå at blive en bridezilla

  http://www.danskekilder.dk/p/bridezilla
  ...

 2. Billige mobilabonnement priser til erhverv

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-mobilabonnement-priser
  Betaler du overpris for dit mobilabonnement til virksomheden? Find nogle billige tilbud på mobilabonnementer her...

 3. Saadan skaber du motivation som arbejdsloes

  http://www.danskekilder.dk/p/Saadanskaberdumotivationsomarbejdsloes
  ...