Katalog » Pages » Hold varmen over vinteren

Udskriv denne side

Hold varmen over vinteren

Bookmark and ShareSkrevet den 12-13-2017

Vi befinder os i december måned og kulden presser for alvor på. Dette kan i den grad mærkes, når man træder ud af hoveddøren og med det samme kan mærke den kolde luft vælte ind mod en. Er man en af dem, der cykler i skole eller på arbejde, er det på dette tidspunkt, at man virkelig skal finde motivationen frem for at lade den drive en gennem den bidende kulde. Hvis motivationen dog ikke er helt nok, så er man nødsaget til at finde en måde, hvorpå man kan holde varmen. Det er det, som vi nedenstående vil hjælpe dig på vej med. 


Den rette beklædning 


Det er selvsagt, at man skal klæde sig på, således at kulden er til at holde ud, men det kan være svært at finde det tøj, som er mest effektivt til dette. Dog har man altid den løsning at tage massere af lag på, der gør, at varmen ikke siver ud af kroppen. Der er dog et negative aspekt ved dette, som er, at man nemt kan få det alt for varmt, når man så træder indenfor igen. Med den rette beklædning menes der nemlig stykker af tøj, der i sig selv fungerer optimalt, således at man ikke er nødsaget til at tage tre trøjer på eller lignende.


Termotøj er et godt eksempel på et sådan stykke tøj, eftersom det er lavet til at afvise vinden. Termoland.dk er, som navnet så fint antyder, eksperter indenfor termotøj, hvorfor de er en oplagt udbyder at købe hos.


Hvis man under sin overvejelser omkring, hvor man skal købe den rette beklædning, tænker over hvilke aktiviteter, der kræver virkelig varmt tøj, kan jagt i den grad hjælpe en på vej. Når man er på jagt og ligger ude i felten uden at bevæge sig, siger det sig selv, at man skal iklæde sig tøj, der kan kompensere for det lave aktivitetsniveau. Varmt jagttøj er altså lavet til, at man skal kunne holde ud at være udendørs i længere tid, hvorfor det varmt kan anbefales. 


Hold tempoet højt 


Er man en af dem, der enten tager bilen eller offentlig transport til skole eller på arbejde, mærker man naturligvis ikke kulden i ligeså høj en grad, som hvis man cykler eller går. Dette er positivt, men der er også det negative aspekt, at det i sidste ende kan koste en hel del at vælge denne udvej. Hvis man dog er ude på at spare nogle penge, er det en god udvej ikke at betale for transport, men bevæge sig ud i kulden i stedet. Det er ydermere en doven udvej at sætte sig bag rettet eller i bus/tog og lade sig transportere i stedet for at aktivere sin krop. Der er altså også mange gode grunde til at vælge cyklen eller gåturen på trods af den kolde luft. Udvejen må derfor være at finde en måde, hvorpå man kan holde kulden ud!


Hvis man har den rette beklædning, som beskrevet ovenstående, er man allerede godt på vej med at kunne modstå presset om at sætte sig en i en varm bil eller lignende. For dog at gøre det endnu mere rart for sig selv, kan man, nu hvor kroppen alligevel er aktiv, sørge for at holde tempoet højt. Hvis man fokuserer på at cykle hurtigt og rent faktisk lægge nogle ekstra kræfter i at træde på pedalerne, vil blodet pumpe hurtigere rundt i kroppen. Dette vil forårsage kropsvarmen til at stige og cykelturen kan dermed blive mindre ulidelig. Hvis du ejer en el cykel, er dette blot endnu bedre, eftersom du hermed ville kunne aktivere kroppen og samtidig komme hurtigere i skole eller på arbejde. 


Som du nok er klar over, er det dog meget svært at holde kulden helt ude. Men dækker man sig ind i den rette beklædning og holder pulsen så højt som muligt, som beskrevet ovenstående, vil det dog hjælpe en godt på vej.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Sdan finder du krligheden

  http://www.danskekilder.dk/p/saadanfinderdukaerligheden
  ...

 2. Sdan fr en virksomhed succes

  http://www.danskekilder.dk/p/virksomhedsucces
  ...

 3. Inspiration til planlgning af hyggelig vinterferie

  http://www.danskekilder.dk/p/Inspiration til planlaegning af hyggelig vinterferie
  ...