Katalog » Pages » Dette skal I have styr på inden brylluppet

Udskriv denne side

Dette skal I have styr på inden brylluppet

Bookmark and ShareSkrevet den 04-10-2018

Er I ved at forberede jeres bryllup? Bryllup er en af de største begivenheder i vores liv, og det gælder derfor om at få et fantastisk bryllup. Den store dag kræver samtidig meget forberedelse og det er derfor meget at holde styr på. I denne artikel får du en miniliste med nogle af de ting, som I skal have styr på inden kirkeklokkerne ringer.


Bryllupsbudgettet


Noget af det første, som I skal gøre når I skal planlægge jeres bryllup, er at lægge et budget over alle udgifter i forbindelse med brylluppet. Det koster selvfølgelig lidt penge at holde et bryllup og for at jeres bryllup ikke kommer til at koste mere end forventet, er det vigtigt at have et budget.


Når I laver budgettet, er det samtidig en god idé at sætte lidt penge at til de udgifter, som I ikke har tænkt på i forvejen. Der vil nemlig altid være et eller andet, som kommer til at koste mere end forventet, eller som I ikke har tænkt over i forbindelse med brylluppet.


Gæsterne


Som det næste, er det tid til at få styr på, hvor mange gæster der kommer til jeres gæster. Her handler det om at sende invitationer ud i god tid, så jeres gæster også har en chance for at melde tilbage til jer i god tid før brylluppet, og I derefter kan gå i gang med den resterende planlægning.


Når I ved hvem der kommer, kan i fx gå i gang med at lave en bordplan til brylluppet. En bordplan er vigtig at starte på i god tid, da det ofte kræver lidt mere tid end forventet at finde ud af, hvem der skal sidde sammen med hvem.


I kan samtidig også begynde at overveje bordpynten. I har sikkert tænkt over et tema til jeres bryllup, som skal gå igen rundt omkring. I kan pynte bordet på mange forskellige måder alt efter hvor formelt et bryllup I gerne vil holde. I kan fx pynte med Georg Jensen dækkeservietter, som I kan finde ved at klikke her.


De praktiske papirer


I forbindelse med et bryllup er der selvfølgelig også lidt praktisk, som er vigtigt at have styr på. Her er det især vigtig at få styr på ægteskabserklæringen og vielsesattesten, som er de to primære papirer i forbindelse med et bryllup.


Men ud over det, er der også andre papirer som I skal overveje at oprette, når I bliver gift. Det er fx en god idé at snakke om, om I skal lave en ægtepagt, så I ved hvordan i hver især er stillet rent juridisk hvis I skulle komme ud for en skilsmisse.


En ægtepagt er selvfølgelig ikke det første, som man har lyst til at diskutere, når man skal giftes, men det er vigtigt at snakke om, for at der også er styr på det juridiske ved jeres bryllup.


Tøjet og ringene


Det næste på listen, over hvad I skal have styr på, til jeres bryllup, er tøjet og ringene, som er to af de vigtigste aspekter i forbindelse med et bryllup.


Når I skal ud at finde tøj, er det en god idé at finde en måde hvorpå tøjet matcher. I kan med fordel finde information online, til hvordan jeres bryllupstøj skal se ud og på den måde finde det helt rigtige tøj.


I kan finde mange skønhedsblogs, hvor I kan få inspiration til flot bryllupstøj og meget andet.


Brudevalsen


Det sidste, på denne liste, som vi mener er afgørende at have styr på i forbindelse med et bryllup er brudevalsen. Her gælder det om at øve jer en masse, så jeres brudevals kommer til at sidde lige i skabet.


Når I skal øve jer til brudevalsen, kan I finde gode videoer online, hvor I kan læse hvordan man danser en helt perfekt brudevals, og så gælder det bare om at nyde jeres store dag.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Hvilken sport skal du dyrke?

  http://www.danskekilder.dk/p/Hvilkensportskaldudyrke
  ...

 2. Sådan gør du bilen vinterklar

  http://www.danskekilder.dk/p/vinterklar
  ...

 3. 4 gode råd til dig, der vil starte sin egen virksomhed

  http://www.danskekilder.dk/p/4 gode raad til dig der vil starte sin egen virksomhed
  ...