Katalog » Pages » 3 forslag til din kommende feriedestination

Udskriv denne side

3 forslag til din kommende feriedestination

Bookmark and ShareSkrevet den 08-01-2017

Trænger du til et afbræk fra hverdagen? Den situation kan mange nikke genkendende til. Der findes et hav af valgmuligheder, du kan vælge imellem, og du mangler måske inspiration til lige præcis hvor din næste ferie skal være? Når det kommer til valget af ens næste feriedestination, kan det være en god idé at søge inspiration i forskellige ferietyper, så du får det bedste ud af din rejse. 

Læs med, og du vil høre lidt om 3 forskellige rejsetrends, som kan hjælpe med at afgøre din endelige beslutning om, hvor din næste ferie skal gå hen.

Sol og strand
Det danske vejr er som altid ikke noget at prale af, og du trænger mest af alt til at nyde solens stråler og nogle afslappende dage ved en pool eller strand? Så er en badeferie noget for dig!
Et tip er at pakke let – uanset om den endelige feriedestination er Spanien, Grækenland eller Sydfrankrig. Solcreme, solbriller er essentielle ting på pakkelisten. Sommertøjet, som man måske allerede havde pakket væk, skal frem igen. Der vil være rig mulighed for at se smukke solnedgange, og nyde den lokale mad uanset rejsedestination.

Aktiv ferie med hygge i højsædet
Blev en badeferie lidt for kedelig? Er du mere til en aktiv ferie med fart på, hvor du får rykket nogle grænser, men hvor der samtidig er plads til hygge med dine nærmeste? Tag på en Sverige skiferie som er en populær destination, og du vil ikke blive skuffet. Smuk natur og de flotte omgivelser vil danne ramme for en ferie, du sent vil glemme. Der vil være noget at lave hver dag og massevis af pister, du kan udforske - uanset om du er nybegynder, eller har stået på ski flere gange. Uanset niveau vil fælles for alle på pakkelisten være, det varme skiundertøj, skibriller, nogle gode hansker og selvfølgelig godt humør.

Kulturel i storbyen
Falder de to første trends ikke helt i din smag, så er den sidste måske lige dig! Nemlig storbysferien. Populære rejsedestinationer som f.eks. Berlin eller London har massevis af muligheder. Sightseeing af historiske steder, besøg på forskellige museer, shopping samt oplevelsen af en anden kultur. Der vil helt bestemt være noget for enhver smag, om du rejser med et par venner eller din familie. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan opleve. Uanset hvad, så husk endelig et kamera, der vil forevige minder og oplevelser, samt et par behagelige sko du kan gå langt i. 


Bookmark and Share
Flere sider

 1. S f penge kan du leve for som digital nomade

  http://www.danskekilder.dk/p/digitalnomade
  ...

 2. Undg spyware/adware

  http://www.danskekilder.dk/p/spyware

  Spyware og adware er typer af malware, som bliver mere og mere populre. De har en masse ondsindede funktioner, som de fleste der kender ...

 3. Tjeklisten til din Jagtrejse

  http://www.danskekilder.dk/p/Tjeklisten til din Jagtrejse
  ...