Katalog » Pages » 3 tips til optimering af din virksomhed

Udskriv denne side

3 tips til optimering af din virksomhed

Bookmark and ShareSkrevet den 07-27-2017

Har du lige startet ny virksomhed? Leger du stadig med tanken? Eller trænger din virksomhed bare til noget nyt? Når man overvejer at starte ny virksomhed, eller lige har gjort det, er der mange ting at holde styr på. Her får du 3 gode råd til hvordan du kan optimere din virksomhed.

 

God kunderelationsstyring

Som kundeorienteret firma er det vigtigt at have en god relation til kunderne. Et godt værktøj til overskuelig kunderelationsstyring er et CRM program. Det står for Customer Relationship Management og er et system der indeholder de data om kunderne som du har brug for. Systemet gør det muligt at håndtere kundedata i flere systemer og giver et overblik over virksomheden udvikling i forhold til salg og kunder. Et CRM system kan hjælpe dig og din virksomhed med at få kendskab til kunderne og forstå deres individuelle behov for at kunne betjene dem optimalt. Gode kundeoplevelser er guld værd! Tilfredse kunder er gode kunder, og gode kunder kan måske skaffe flere kunder. 

 

God planlægning

Det er vigtigt at have styr på den data der omhandle den interne aktivitet i firmaet. Dog kan det være lidt uoverskueligt, og derfor er et ERP system et godt redskab. ERP står for Enterprise Resource Planning og er et system der kan hjælpe med at styre den data virksomheden har angående medarbejdere, salg og service, logistik, produktion, økonomi osv. Et effektivt program med mange funktioner der ved at samle administrationsstyringen kan hjælpe med at optimere dit firma. Det er muligt at købe et ERP system der er målrettet forskellige brancher. 

 

God organisering

Som virksomhed bliver der produceret meget webbaseret indhold, og det kan være en fordel at have styr på dette uanset om det er til intern eller ekstern brug, og til dette kan man bruge et CMS program. CMS står for Content Management System og er et program der hjælper med at holde styr på virksomhedens hjemmesider og online aktivitet. Programmet hjælper med at organisere alt det indhold som virksomheden producere, samt opbevaring af firmaets dokumenter


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Vis din respekt og klæd dig rigtigt til begravelsen

  http://www.danskekilder.dk/p/-3416

  Mode i dag er et underligt fænomen. I vores iver efter at fremstå frie, klæder vi os mere eller mindre som vi har lyst. Om de mange mulig...

 2. Sådan får en virksomhed succes

  http://www.danskekilder.dk/p/virksomhedsucces
  ...

 3. Billige mobilabonnement priser til erhverv

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-mobilabonnement-priser
  Betaler du overpris for dit mobilabonnement til virksomheden? Find nogle billige tilbud på mobilabonnementer her...