Katalog » Pages » Formøbl din arv konstruktivt

Udskriv denne side

Formøbl din arv konstruktivt

Bookmark and ShareSkrevet den 04-26-2017

Uanset hvordan man vender og drejer det, vil det aldrig være rart at arve, når man ved, at pengene kommer på baggrund af et dødsfald af en af dine nærme. Så meget desto mere bør du ære den afdøde ved at bruge pengene konstruktivt. Læs videre og få inspiration til hvordan.

Praktikaliteter ved at arve

Hvis der ikke er blevet oprettet noget testamente, er der nogle gældende arveregler for, hvem der arver. Overordnet set findes der tre arveklasser. For at man kan arve noget i anden arveklasse, kræver det, der ikke er nogle arvinger i første klasse osv.

Uanset om der er blevet oprettet et testamente eller ikke, er det meget ofte en kompliceret juridisk sag, og du bør derfor kontakte en advokat med speciale i arveret til at håndtere dine interesser på bedst tænkelig måde. Advokaten kan blandt andet hjælpe med at reducere arveafgiften.

 

Brug pengene på din virksomhed

I stedet for at bruge pengene på personlige goder, kan du jo overveje at investere dem i din virksomhed, eller bruge dem som startkapital til en ny virksomhed. Den teknologiske udvikling har bevirket, at det nærmest er påkrævet, at man er fuldstændig opdateret i forhold til hvilke teknologiske processer, man benytter sig af i virksomheden.

Det er selvfølgelig forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken type processer der er behov for. Hvis du er en fysisk butik, er det for eksempel yderst relevant at have et moderne kasseapparat. På iAdvice.dk kan du købe et kasseapparat, der er tæt integreret til et økonomisystem samt en række webshops. På selvsamme hjemmeside kan du, hvis du er en større virksomhed, integrere Visma Business, der er et skræddersyet økonomisystem til understøttelse af virksomhedens andre forretningsprocesser.

 

Konstruktive måder at bruge pengene på dig selv

Hvis du skal bruge pengene på dig selv, ville det være en skam at klatte dem væk, og lige pludselig ikke have flere tilbage uden at have noget at vise frem.

Det er i dag svært at undvære en smartphone. Hvis du endnu ikke er besiddelse af en, bør det bestemt ligge højt på prioriteringslisten. Hvis du har tålmodigheden i orden, kan du vente til IPhone 7 udkommer her til sommer. Ellers er IPhone 6s også et rigtig godt alternativ.

Hvis du allerede har en ny smartphone, men skærmen er gået i stykker, vil det være en god idé at få den repareret. Det kan du blandt andet gøre på iHero. IHero er udbyder professionel reparation til gode priser. Som kunde er der blandt andet to års garanti, og kundeservice fra 8-23 hver dag – også på en søndag.

Et andet rigtigt godt sted hvorpå du kan formøble din arv, er ved at optimere din bolig. Boligen er dit helle. Det er der hvor du slapper af og lader op til næstedagens gøremål. Hvis du har det godt i din bolig, har du det som regel også godt i din tilværelse generelt.

Pengene kunne blandt andet gå til at renovere dit køkken. Køkkenet bliver af mange beskrevet som værende hjemmets hjerte – og det med god grund. I rigtig mange husstande er det der, hvor du bruger størstedelen af din tid. Det er der, hvor man over en god flaske vin rigtigt får snakket ud. Derudover har køkkenet også den todelte funktion, at det både skal være meget funktionelt og æstetisk på samme tid.

Når du renoverer dit køkken, skal du blandt andet være opmærksom på fordelingen af pladsen. Det er for eksempel utroligt essentielt, at der er meget plads til at boltre sig ved det såkaldte tilberedningsområde.

Uanset hvilke af de ovenstående tips til at formøble din arv, du benytter dig af, er det bare vigtigt du bruger pengene på noget, du efterfølgende kan være stolt af. Noget der kan vises frem og som på den ene eller anden måde, repræsenterer det gode i den afdøde.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Dette skal I have styr på inden brylluppet

  http://www.danskekilder.dk/p/DetteskalIhavestyrpaaindenbrylluppet
  ...

 2. 3 forslag til din kommende feriedestination

  http://www.danskekilder.dk/p/3forslag til din kommende feriedestination
  ...

 3. Hold varmen over vinteren

  http://www.danskekilder.dk/p/Holdvarmenovervinteren
  ...