Nyheder

H for hygge i haven

0
H for hygge i haven

Hvis du er en af dem, der er i besiddelse af en lækker have og har små børn, men ikke helt har besluttet sig for, hvordan man bedst kan udnytte de mange muligheder, bør du bestemt læse videre.

Dem der som lille har oplevet at have en have lige udenfor døren, husker bestemt hvor mange glade stunder, haven var direkte ophav til. I dag sidder mange børn dog med diverse tekniske apparater, og du bør derfor gøre ekstra ud af at gøre det attraktivt at lege derude. Læs videre og bliv inspireret til, hvordan det kan lade sig gøre.

Benyt dig af havens naturlige elementer

Inden du beslutter dig for, hvilke tiltag du skal igangsætte, bør du være opmærksom på, hvad der allerede er af muligheder på grunden. Et klassisk, men rigtig godt, eksempel er hytten oppe i træet. Hvis du er så heldig at have et stort, stærkt og snoet træ i haven, skal du bestemt benytte dig af det.

Gå i gang med at lave drømmehulen deroppe. Sørg desuden for at indvi dine børn i forhold til, hvilke ønsker de har. Det er trods alt i sidste ende deres ende. Ikke nok med de får en hytte, de aldrig vil glemme – i vil også få en masse kvalitetstid sammen – mens I bygger hytten. Hvis hytten er højt oppe, og børnene ikke er så store endnu, er det en god idé at bygge et kompakt gitter rundt om hytten, og enten virkelig skrue op for dit høreapparat eller altid være udenfor, når de leger i den.

Sjove køb til haven

Rigtig mange har gode minder fra deres besøg på McDonald’s som lille. Det var bestemt ikke på grund af maden, men af det helt igennem sjove boldbassin, man alt for hurtigt blev for stor til at lege i. Besøg Misioo og køb et af de helt fantastiske boldbassin, og sørg derved for, at dine børn aldrig går glip af fornøjelsen af at kaste med og dykke i plastikbolde. Boldbassinerne er af blødt stof, store nok til mindre børn kan lege i dem og forholdsvis billige.

Hvis du fornemmer, at dine børn er glade for dyr, kan du med fordel anskaffe dig nogle kaniner. Kaniner er utrolig sjove at lege med, og ligesom med hytten giver det dig, i form af udarbejdelsen af et bur, mulighed for at lave noget sammen børnene. Med tiden kan du, hvis I har plads til det, lave en helt mini-verden af snoede gange til kaninerne. Det er et evigt hyggeprojekt, som meget svært bliver trættende. Desuden kan du, når børnene bliver lidt ældre, bede dem om at tage sig af dem, så de i en tidlig alder lærer at tage ansvar for andet end dem selv.

Hvis dine børn er lidt ældre, kan du også overveje at købe en trampolin. En trampolin er en virkelig underholdende tidsrøver, og behøver bestemt ikke at koste en bondegård. Samtidig er benyttelsen af en trampolin også rigtig god motion, og hjælper motorikken, koordineringsevnen såvel som opbyggelsen af muskulatur. Det er dog i høj grad muligt at komme til skade på en trampolin. For så vidt muligt at undgå det, bør du lave nogle forholdsregler for benyttelsen af den. Det kunne for eksempel være aldrig at hoppe flere på den af gangen. Mulighederne i din have er mange, og kun fantasien sætter grænser. Husk på at børn har en utrolig fantasi, så involver dem i udformningen af den perfekte have.

Family-owned florist business looks to bloom in Chestertown

Previous article

Har du det rette mobilabonnement til din dating?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *