Hey my name is solo m a moroccan hacker we are not terrorists bye ..Contact me :[email protected] » Kurdish St0rm Was Here » Haven » Sanatit

Sanatit

Sanatit

Du har måske hørt om os - hvis ikke så holder vi til i Horne nær Esbjerg. Vi er en lille dygtig virksomhed, som forstår at gøre tingene rigtigt. Ydermere gør vi det til formidable 'jyske priser'.

Plæneklipper service!

Har du fået stilt din plæneklipper i garagen, og ikke skal bruge den før til foråret igen, så anbefaler vi dig stærkt, at tage kontkat til Sanatit, så vi kan få lavet en plæneklipper sesrvice på den. Sådan en service, er super relevant for din plæneklipper, men problematikken ligger bare i, at rigtig mange private plæneklippe ejere glemmer at få det gjort. Dette er altså en kæmpe fejl, og det skader i sidste ende mere end det gavner.
Derfor er en plæneklipper service relevant for dig...

En plæneklipper service er også relevant for dig, da den forlænger din plæneklippers levetid. Derudover garanterer vi at plæneklipperen yder længere pr. brugt liter benzin. Alt efter hvor gammel din maskine er, så kan du i bedste tilfælde få hele 30 % bedre ydeevne - hvilket jo er ret fantastisk.

Undgå startproblemer på din plæneklipper!

Når det igen bliver forår, og din plæneklipper skal startes op, så kender du med garnati at der kan opstå startproblemer, da den har stået i en garage over en hel vinter. Dette kan være skadeligt for maskinen, derfor få en service eftersyn på din plæneklipper NU, så du kan komme problemet til livs, og maskinen ikke tager skade.

Kender du til vores politik? Det er nemlig sådan, at vi sørger for at få hentet din plæneklipper til værkstedet, hvis du ønsker det. Dette er en helt unik service vi gør for dig som kunde, så du bedste vis kan få din plæneklipper serviceret hos os.

Udover plæneklipper service, så gør vi også meget i maskinudlejning. Dette kan være til "gør-det-selv" projekter i haven, hvor man ofte mangler et stykke værktøj eller en type maskine, så man kan få udført sit projekt. I sådan en situation er det en kanon løsning for dig som kunde, at kunne leje maskiner, således du undgår at man skal ud at erhverve sig en dyr maskine, for et stykke havearbejde, der måske kun skal laves én gang.

Sanatit har en stor maskinpark, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, så er vi yderst behjælpelige med at finde den rette maskine, til dit næste haveprojekt. Hvis projektet kræver flere hænder, så står vi også til rådighed med udlejning af mandetimer, så dit projekt bliver løst på bedste vis.

Ved at leje en maskine hos Sanatit, gør at du kan spare rigtig mange penge. Vi ærlige omkring projektet, og garanterer den bedste rådgivning og håndtering af maskinerne.

Vores arbejde er ofte sæsonbaseret. Dvs. om efteråret/vinteren vil der typisk være travl på værkstedet med plæneklippere, som skal have et serviceeftersyn. Det kan selvfølgelig også være andre små maskiner til haven, som vi kigger på. Oftest er det plæneklipperen eller have traktoren. Så kan det være perioder, hvor vi ingen plæneklippere har, men i stedet en masse skadedyrs opgaver. Det kan være fluer, hvepse/ bier, rotter eller lignende, som skal fjernes.

Vi rykker hurtigt ud til alle forespørgsler, og er også hurtige til at afgøre om vi kan løse opgaven eller ikke.

Sanatit er mere eller mindre din garanti for en dygtig handyman. Vi siger selv, at ingen opgave er for lille for Sanatit – og det ganske enkelt også korrekt. Vi løser opgaver, store som små og vi gør det altid med et smil. Vores passion er kunden, derfor ønsker vi altid at levere det bedste resultat, da det betyder mindst ligeså meget for os, som det gør for dig, at du er tilfreds med det stykke arbejde Sanatit har leveret for dig.


sanatit.dk/


Hey my name is solo m a moroccan hacker we are not terrorists bye ..Contact me :[email protected]

 1. Hardman havemaskiner og plæneklipper

  http://www.lethagro.dk/hardman-havemaskiner
  Leth agro ligger et stykke uden for Randers, vi har specialiseret os i at hjælpe landmænd og private haveejere med forskellige services. Til...
  Category: Haven

 2. Dannebrogsflag, stander og vimpel

  http://www.om-flag.dk
  OM Flag er en dansk webshop som forhandler flag til flagstangen. Hos OM Flag finder du både de store rød-hvide Dannebrogsflag som benyttes t...
  Category: Haven

 3. Anlægsgartner og haveanlæg

  http://www.anlaegsgartner-fyn.dk
  Haveanlæg eller fliselægning, her får du en fagmand der kan alt. Opførsel af støjhegn eller græsklipning, du kommer aldrig til en mere alsid...
  Category: Haven

 4. Tagpaptag

  http://www.prof-tagservice.dk/tagpaptag.htm
  Prof Tagservice er garanti for professionelt arbejde når det kommer til tag-dækning. Vi er eksperter i tagpaptag som er en formidabel tagløs...
  Category: Haven

 5. Havemøbelovertræk

  http://www.havemoebelovertraek.dk
  Elegante havemøbelovertræk i mørkegrå luksuskvalitet. Produceret i en kraftig 600D Polyester, der giver en lang holdbarhed og en smuk pasfo...
  Category: Haven