Katalog » » Haven » Sanatit

Sanatit

Sanatit

Du har måske hørt om os - hvis ikke så holder vi til i Horne nær Esbjerg. Vi er en lille dygtig virksomhed, som forstår at gøre tingene rigtigt. Ydermere gør vi det til formidable 'jyske priser'.

Plæneklipper service!

Har du fået stilt din plæneklipper i garagen, og ikke skal bruge den før til foråret igen, så anbefaler vi dig stærkt, at tage kontkat til Sanatit, så vi kan få lavet en plæneklipper sesrvice på den. Sådan en service, er super relevant for din plæneklipper, men problematikken ligger bare i, at rigtig mange private plæneklippe ejere glemmer at få det gjort. Dette er altså en kæmpe fejl, og det skader i sidste ende mere end det gavner.
Derfor er en plæneklipper service relevant for dig...

En plæneklipper service er også relevant for dig, da den forlænger din plæneklippers levetid. Derudover garanterer vi at plæneklipperen yder længere pr. brugt liter benzin. Alt efter hvor gammel din maskine er, så kan du i bedste tilfælde få hele 30 % bedre ydeevne - hvilket jo er ret fantastisk.

Undgå startproblemer på din plæneklipper!

Når det igen bliver forår, og din plæneklipper skal startes op, så kender du med garnati at der kan opstå startproblemer, da den har stået i en garage over en hel vinter. Dette kan være skadeligt for maskinen, derfor få en service eftersyn på din plæneklipper NU, så du kan komme problemet til livs, og maskinen ikke tager skade.

Kender du til vores politik? Det er nemlig sådan, at vi sørger for at få hentet din plæneklipper til værkstedet, hvis du ønsker det. Dette er en helt unik service vi gør for dig som kunde, så du bedste vis kan få din plæneklipper serviceret hos os.

Udover plæneklipper service, så gør vi også meget i maskinudlejning. Dette kan være til "gør-det-selv" projekter i haven, hvor man ofte mangler et stykke værktøj eller en type maskine, så man kan få udført sit projekt. I sådan en situation er det en kanon løsning for dig som kunde, at kunne leje maskiner, således du undgår at man skal ud at erhverve sig en dyr maskine, for et stykke havearbejde, der måske kun skal laves én gang.

Sanatit har en stor maskinpark, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, så er vi yderst behjælpelige med at finde den rette maskine, til dit næste haveprojekt. Hvis projektet kræver flere hænder, så står vi også til rådighed med udlejning af mandetimer, så dit projekt bliver løst på bedste vis.

Ved at leje en maskine hos Sanatit, gør at du kan spare rigtig mange penge. Vi ærlige omkring projektet, og garanterer den bedste rådgivning og håndtering af maskinerne.

Vores arbejde er ofte sæsonbaseret. Dvs. om efteråret/vinteren vil der typisk være travl på værkstedet med plæneklippere, som skal have et serviceeftersyn. Det kan selvfølgelig også være andre små maskiner til haven, som vi kigger på. Oftest er det plæneklipperen eller have traktoren. Så kan det være perioder, hvor vi ingen plæneklippere har, men i stedet en masse skadedyrs opgaver. Det kan være fluer, hvepse/ bier, rotter eller lignende, som skal fjernes.

Vi rykker hurtigt ud til alle forespørgsler, og er også hurtige til at afgøre om vi kan løse opgaven eller ikke.

Sanatit er mere eller mindre din garanti for en dygtig handyman. Vi siger selv, at ingen opgave er for lille for Sanatit – og det ganske enkelt også korrekt. Vi løser opgaver, store som små og vi gør det altid med et smil. Vores passion er kunden, derfor ønsker vi altid at levere det bedste resultat, da det betyder mindst ligeså meget for os, som det gør for dig, at du er tilfreds med det stykke arbejde Sanatit har leveret for dig.


sanatit.dk/


Changes to listing

Update listing     Report listing as dead

Flere links i denne kategori

 1. Trappe Typer - Alle typer trae trapp

  http://www.trappetyper.dk
  Vi tilbyder alle former for trapper. Tjek vores hjemmeside og se vores tilbud. Vi tilbyder lige trapper, snoede, bygget, enkel, og mange and...
  Category: Haven

 2. Broilking bbq perfekt gasgrill

  http://www.kvalitets-gasgrill.dk
  Hvis du også hører med til dem, som nyder ifald muligheden til at grille udenfor viser sig, og du samtidig sætter pris på høj standard og fu...
  Category: Haven

 3. Plantorama

  http://www.plantorama.dk/
  Den danske familiedrevet virksomhed Plantorama tilbyder alt inden for hus og have. Deres sortiment spænder alt fra haveplanter, stueplanter,...
  Category: Haven

 4. Hus og Havesiden

  http://husoghavesiden.dk
  Der er mange glæder forbundet med at være hus og haveejer, men af og til er det også forbundet med en række udfordringer. På hus og havesi...
  Category: Haven

 5. Jms Granit

  http://www.jmsgranit.dk
  Står du og tænker på et højbed til haven for at undgå at ligge på knæ og luge, så kik ind hos Jms Granit og få inspiration, enten i gørlev e...
  Category: Haven