Katalog » Pages » Tankerne om DanskeKilder.dk

Udskriv denne side

Tankerne om DanskeKilder.dk

Bookmark and ShareSkrevet den 05-03-2011
Det seneste års tid har Google udelukket utallige artikelkataloger og linkdatabaser, og de har fornyet deres algoritmer i deres pandaupdate for at tilgodese det gode og unikke content i Googles øverste resultater. Derfor virker tidspunktet for et dansk linkkatalog umiddelbart som dårlig timing. Men ligesom der stadig er grundlag for gode artikler, gode blogs og websites på internettet er der garanteret også plads til et dansk linkkatalog med høj kvalitet og eftertragtet pagerank.

Nøglen til at opnå topplaceringer i søgemaskinerne som almindeligt website er at levere godt og unikt indhold. Og det er naturligvis en udfordring når man kører et linkkatalog hvor det er hjemmesideejerne der sender tekster.

Derfor skal redaktøren af linkkataloget være kritisk over for de links og de data der bliver indsendt.

Man kan ret nemt undersøge om de linkbeskrivelser man indsender er unikke ved at søge på de indsendte data i søgemaskinerne. Er teksterne ikke unikt skal linket nægtes.

Men det er kun på indsendelsestidspunktet. Efter tilmeldingen kan hjemmesidens ejer jo i realiteten bruge enslydende tekst til andre linkdatabaser eller web 2.0 hjemmesider. Derfor er der flere linkkataloger som har en lang optagelsestid. Det hæver måske kvaliteten men nedsætter servicen for der går bare det længere tid før linket giver linkjuice.

Det er her udfordringen ligger. Heldigvis kan man via applikationer konstant tjekke om indhold på linkkataloget er unikt. Dermed kan webmasteren udføre de påkrævede handlinger i forhold til de tekster som genererer dublicate content og man kan samtidig tilbyde en hurtig optagelsesservice.

En sådan handling vil i almindelighed være at suspendere det omtalte link fra linkkataloget og skrive til ejeren at hun skal indsende en ny beskrivelse.

Selvom linkkataloget er freebee kan man selvfølgelig godt levere en fin service. Kommer brugerne med ideer til kategorier, skal man være taknemmelig, også selvom man ikke kan gøre alle glade.

Hvis man nødsaget til at afvise eller suspendere et link, skal det selvfølgelig udføres på en serviceminded måde, så hjemmeside ejeren ved at det er en win-win for alle parter når teksten er unik.

Når konditionerne for unik indhold er fyldt, så vil det have en afsmittende effekt. Dels vil andre hjemmesider tilmelde sig linkkataloget, dels vil man tippe om linkkataloget fra forums og andre sociale medier. Og dermed vil Google se linkkataloget som unikt og kvalitativt, og Google vil give linkkataloget noget pagerank og højere placeringer.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Billige mobilabonnement priser til erhverv

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-mobilabonnement-priser
  Betaler du overpris for dit mobilabonnement til virksomheden? Find nogle billige tilbud på mobilabonnementer her > ...

 2. Billigt webhotel til private

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-webhoteller
  Find et billigt webhotel her på siden. Vi har listet de bedste danske discount webhoteller i Danmark. ...

 3. Den unikke beskrivelse på danskekilder giver bedre linkjuice

  http://www.danskekilder.dk/p/den-unikke-beskrivelse-giver-bedre-linkjuice
  Læs her hvorfor vi mener at unikke beskrivelser i et linkkatalog, er med til at give dig bedre linkjuice til din hjemmeside....