Katalog » Pages » Den unikke beskrivelse på danskekilder giver bedre linkjuice

Udskriv denne side

Den unikke beskrivelse på danskekilder giver bedre linkjuice

Bookmark and ShareSkrevet den 05-10-2011
Hvorfor er det lige at DanskeKilder kun vil have den unikke beskrivelse? - Det ville jo være meget nemmere hvis man kunne tage sin beskrivelse fra ens profilside og bruge den her. Den fortæller jo præcist hvad det er man laver og det hjemmesiden handler om.

Ja det er også rigtigt. Men i kampen mod bedre placeringer i Google er duplicate content en af dine værste fjender. Duplicate content betyder at en given tekst findes flere steder rundt på nettet og det er søgemaskiner generelt ikke glade for, for de kan ikke se hvilken side der er den "rigtige".

I 2011 begyndte Google at udrulle en algorimte-opdatering der har fået navnet Panda update. En af Danmarks store søgemaskine-eksperter fortæller i nedenstående video hvad han mener den har an betydning, og han er også inde på dublicate content problemet:Hvis du skal have det optimale ud af din søgemaskineoptimering skal du altså tage duplicate content problemet alvorligt også i tilmeldinger på linkkataloger.

Og hvis du laver gode beskrivelser, bliver DanskeKilder også et konkurrencedygtigt dansk linkkatalog som er Win-Win for alle parter.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Billigt webhotel til private

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-webhoteller
  Find et billigt webhotel her på siden. Vi har listet de bedste danske discount webhoteller i Danmark. ...

 2. Tankerne om DanskeKilder.dk

  http://www.danskekilder.dk/p/om-det-danske-linkkatalog-danskekilder
  Hvorfor lave en dansk linkatalog i 2011? Her er tankerne om hvorfor vi mener man kan opnå succes med et dansk linkkatalog. ...

 3. Billige mobilabonnement priser til erhverv

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-mobilabonnement-priser
  Betaler du overpris for dit mobilabonnement til virksomheden? Find nogle billige tilbud på mobilabonnementer her > ...