Katalog » Pages » Billige mobilabonnement priser til erhverv

Udskriv denne side

Billige mobilabonnement priser til erhverv

Bookmark and ShareSkrevet den 08-17-2012
Måske du har tænkt tanken: "Betaler jeg for meget i mobilabonnement til min virksomhed?", eller måske er tilfreds med dit mobilselskabs service? Eller måske du bare vil have et mobilabonnement hvor der er mere taletid og masser af datatrafik.


Hvis du tænker nogle af disse tanker så er du i markedet for at skifte mobiludbyder. Her vil du sikkert spørge dig selv om det er svært eller besværligt at skifte mobiludbyder.

Tiden hvor det tog evigheder at skifte mobil abonnement er også forbi, så det bør heller ikke afskrække dig. Om ting er besværlige afhænger selvfølgelig fra person til person, men kortne på bordet - det er ikke besværligt at skifte mobilabonnement.

Det er faktisk heller ikke spor svært. Mobilindustrien er nemlig skruet sådan sammen at når en ny udbyder overtager dit telefonnummer, så opsiges abonnementet hos din gamle udbyder fra den dag. Og selve flytningen eller porteringen af dit nummer klares helt af din nye udbyder.

Men som erhvervsdrivende kan det godt være svært at finde nogle gode priser. Langt de fleste reklamer og tilbud er nemlig til private.


Hvorfor Oister mobilabonnement?


Oister har købt sig ind på 3's netværk, som faktisk siden 3's begyndelse har haft den bedste 3g dækning i Danmark. Oister har altså taget et godt mobilnetværk og gjort det billigere. Hvordan? Oister er en mindre spiller på markedet end 3 og da de lejer sig ind på netværket behøver de ikke koncentrere sig om teknik, men kan optimere deres arbejdsprocesser og fokuserer på pris og kundeservice.

Det fede ved Oister er at de ikke skelner mellem privat og erhvervs abonnement. Der er kun en type abonnementer og når du bestiller kan du ganske nemt vælge at du er en virksomhed.

Klik på nedenstående banner, for at komme til Oisters mobil tilbud til virksomheder.Hvorfor CBB Mobil til erhverv


CBB mobil var nogle af de første discount mobilabonnementer i Danmark. Når man er først på et marked går det enten helt galt, eller også lærer man af fejl og justerer produktet løbende. Det har CBB Mobil været rigtig dygtige til.

Hvis du klikker på banneret her under, så kommer du til et billigt CBB tilbud:Ny smartphone


Når du skifter abonnement så vil du også sikkert også blive tilbudt en billig ny smartphone i forbindelse med skiftet. I langt de fleste tilfælde kan disse tilbud sagtens betale sig. Så er du også sikret den nyeste smartphone og den nyeste teknologi.


Bookmark and Share
Flere sider

 1. Tankerne om DanskeKilder.dk

  http://www.danskekilder.dk/p/om-det-danske-linkkatalog-danskekilder
  Hvorfor lave en dansk linkatalog i 2011? Her er tankerne om hvorfor vi mener man kan opnå succes med et dansk linkkatalog. ...

 2. Billigt webhotel til private

  http://www.danskekilder.dk/p/billige-webhoteller
  Find et billigt webhotel her på siden. Vi har listet de bedste danske discount webhoteller i Danmark. ...

 3. Den unikke beskrivelse på danskekilder giver bedre linkjuice

  http://www.danskekilder.dk/p/den-unikke-beskrivelse-giver-bedre-linkjuice
  Læs her hvorfor vi mener at unikke beskrivelser i et linkkatalog, er med til at give dig bedre linkjuice til din hjemmeside....